ovo je najgluplja ideja koju sam cuo u mome zivotu , da se nekome da titula jer ima najvise preticanja , kasnih kocenja .... ?? kuku sta je sledece , izbor za manekena F1???mislim sta ljudi rade od sporta ovo je zalosno , pa zar treba neko ko konstantno vozi cijele godine , osvaja bodove , da bude u sijenci nekoga samo zato sto ima vise preticanja

ma dajte , ljudi , svi koji se razumiju u automobilizam ZNAJU da je NAJTEZE zavrsiti trku , i to je ono sto se nagradjuje bodovima...istina , F1 po meni , skoro da nikad nije bila jaca po imenima , sem mozda 80ih i ranih 90ih , kada su vozili Senna , Schumi , Pike , Prost , Mensell....i mislim da su mnogo izjednacenije borbe nego ranijih godina , a to je postignuto pravilom zamrzavanja razvoja motora , ja mislim do 2012?? i pravi je potez ukidanje traction control-a jer sad vozac ima veci udio u manevrisanju bolidom , a ne kao proslih sezona kad smo gledali kako bolidi bukvalno kao po sinama ulaze u krivine, dolaze na kocenje.... sto se tice ove sezone, potpuno je opravdala moja ocekivanja , samo bi mi bilo krivo , iako navijam za ferari da Massa osvoji titulu jer mislim da nije dorastao da bude u drustvu legendi ovog sporta ... steta sto je kimi imao nekoliko pehova , mada ruku na srce Masa je u vecini slucajeva bio brzi u kvalifikacijama od njega , i to je ono sto ga je udaljilo od titule...Def. po meni titula pripada Lewisu Hamiltonu , mozda covjek ne vozi bas sigurno kao sto je to radio prosle sezone ,ali mozda razloge treba traziti upravo u novim pravilima F1 i cinjenici da je prosle sezone njegov kolega u timu bio dvostruki svjetski sampion Alonso , koji je poznat kao vozac koji zna da odradi pravi setup bolida , sto je prosle sezone moguce islo na ruku Mclarenu i Hamiltonu....sto se Vettela tice , da li je iznenadjenje ? Po meni def. nije , pa momak je na svojoj prvoj trci u F1 osvoio bodove , istina u jakom timu kakav je BMW Sauber , ali opet kazem najteze u F1 je voziti se u prvih 8.... steta sto prelazi u Red Bull a ne u neki jaci tim ,jer mislim da je slabost red bulla upravo u srcu , jeli u motoru koji dobijaju od Renoa...zato je Torro Rosso imao priliku da im objasni par stvari ove godine....Po meni , pravi bum treba ocekivati od Burdea , covjek je imao jako tesku sezonu , ali bukvalno svaki vozac Champ Cara , Indy Cara .... (sem Jacques Villeneuve koji je odmah dosao u tada prejaki Williams Renault) mora da prodje period adaptacije na f1 , posto su bolidi znatno laksi , veca je tehnologija a samim tim i brzi , a ne zaboravimo da je on u americi vozio na slikovima , dok se u F1 jos ove sezone koriste gume sa linijama....sto se tice singapura , mnoooooogo lijepa ali zajebana staza (imate je za RF

) , i najvecu prednost bih tu dao opet vozacima Torro Rossa , Vettelu i Burdeu . Zasto ? Prvo za vetela ne treba trositi rijeci , a budre je moj pik jer je kao prvo vozio nocne trke u USA , i to dosta slicne ovoj , ulicne , uske staze (primjer Edmontona i Las Vegasa)a sto se vodecih timova tice ocekujem borbu Massa VS Hamilton , posto ne vjerujem da ce ferari dozvoliti raikonenu da stisne gas , sem ako masa nesto ne zajebe....a ne treba iskljuciti (K)ubicu punk