Author Topic: SONY - modeli 2006  (Read 663 times)

motorsport

• Guest
SONY - modeli 2006
« on: June 16, 2006, 09:04:04 PM »
kako vam se cine novi modeli SONY cd player-a za 2006. god???http://www.sony.co.yu/view/ShowProductCate...y=ICA+CD+Tuners                    

Stefan

• Guest
SONY - modeli 2006
« Reply #1 on: June 16, 2006, 09:55:55 PM »
Ma sony je cista komercijalaNemaju oni mnogo veze sa kvalitetom zvukaProsto za ulozene pare, mnogo je isplativiji pioneer ili kenwood                    

Nevid

• Guest
SONY - modeli 2006
« Reply #2 on: June 17, 2006, 10:23:18 AM »
Pa ja se nebih slozio, ja kada sam stavljao muziku u auto, a poshto je ochev nisam htio da bacam neke velike pare, kupio sam Sony prvi iz serije Xplode, a koshtao me 5e jeftinije od najeftinije aiwe. Za te pare mislim da sam super proshao, a ne samo to nego je i drug prije par nedelja jedan iz serije soni CDX-GT, mogu ti recji da je mnogo dobar, lijep, ima super zvuk mp3, za 110 ili 120 je extra!                    

pele-79

• Guest
SONY - modeli 2006
« Reply #3 on: June 18, 2006, 11:38:58 AM »
ma kakav sony i lijepi zvuk,nemojte ljudi molim vas!to je tvoje subjektivno misljenje,ali probaj u taj isti auto ubaciti pioneer od 100e,ili kenwood,ili alpine vidjeces nevjerovatnu razliku :wink:  pricam iz iskustva 8)                    

Mercedes_Fan

• Guest
SONY - modeli 2006
« Reply #4 on: June 18, 2006, 01:24:50 PM »
pele je upravu.evo na primer dva fiata tipo sa istim pioneerovi elipsama na polici,jedan neki sony mp3 4x50 a drugi clarion mp3 takodje 4x50.ovaj sa clarion mp3 se mnogo bolje cuje nego sony...sony nema nikakav kvalitet                    

motorsport

• Guest
SONY - modeli 2006
« Reply #5 on: June 18, 2006, 02:27:34 PM »
nisam vas pitao da li je bolji SONY ili PIONEER, vec kako vam se cine novi Sony modeli, dizajn, onda odnos cijena/kvalitet... i tako...i ja vise volim PIONEER, al nije ni sony za bacit... u calibru imam sony player, ne zalim se na njega nimalo... a u BMW imam pioneer, takodje se ne zalim...                    

pele-79

• Guest
SONY - modeli 2006
« Reply #6 on: June 18, 2006, 10:25:51 PM »
cool down momci,nekazem da je sony kao sonashi,ali u poredjenju sa navedenim markama kaska korak -dva za njima.a takodje i dizajnom kaska,kao i tehnologijom!ali nekazem da nemoze da posluzi,mada ja nikad nisam radio sa sonijem,jer sam jos kad sam pocinjao prije 7god.da prodajem i ugradjujem muziku za auto cuo da sony vrlo brzo poslije kupovine pocne da pravi probleme,i tako sam se srecom ucio na tudjim greskama :wink:  takodje je i kenwood imao jednu losu seriju 2002-2003,brzo su se pregrijavali i preskakali preko manjih neravnina,ali sad je sve ok!hocu da kazem da u rasponu cijena-kvalitet pioneer najvise nudi!                    

pele-79

• Guest
SONY - modeli 2006
« Reply #7 on: June 18, 2006, 10:35:44 PM »
takodje da napomenem i panasonic koji zacudzujuce vec 3-godina pravi hu koji preskacu kao blesavi,e tu sam se bio opekao prije 3-4 godine,bili su ubjedljivo najeftiniji mp3 player-i na trziste,dok su pioneer,sony,kenwood mp3 kostali po 270-300e,ja sam imao panasonic mp3,wma,4x50mosfet po 140e,i dovukoh ja 2komada da probam,kad pslije 2mjeseca preskacu ko ludi,poslao ih pod garancijom u servis oni su ih u bg sredili,pa poslije pola godine opet,pa sam sredio preko servisa da mi se vrate pare,a ostavio player-e,ljudima uzeo pioneer i ugradio,na moju stetu naravno i ti uredjaji dan danas rade,a panasonic nikad vise :? bio mi je prije jedno 10 dana covjek sa reno senikom,kupio u montri panasonik model 2006,nije proslo 6-7 dana otkako ga je kupio poceo da preskace,uzeo kod mene pioneer,i zove me kaze prezadovoljan,a ovaj ce kaze o glavu da im razbije :D                    

crnogorac

• Guest
SONY - modeli 2006
« Reply #8 on: June 26, 2006, 05:32:38 PM »
sta se tice sony-a tako tako ali ja sam za ALPINE i nista drugo sta se tice muzike u kolima                    

Offline shajo

• View Profile
SONY - modeli 2006
« Reply #9 on: August 07, 2006, 11:34:39 PM »
sve je to istopionir sony panasonic sve je to isto sa istim integralnim kolimaCLARION je zakon                    
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline SFU

• View Profile
SONY - modeli 2006
« Reply #10 on: August 08, 2006, 12:31:29 AM »
shta je onda alpina? :?                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

pele-79

• Guest
SONY - modeli 2006
« Reply #11 on: August 08, 2006, 07:21:57 AM »
nije istina shajo,veze nema,a uporedi sa cijenom istom clariona i pioneer-a i vidjeces masu vecu prednost za pioneer-a!svaka cast clarionu,ali su cinjenice,cinjenice! ja oprobao :wink:                    

Offline stefan123

• View Profile
SONY - modeli 2006
« Reply #12 on: August 08, 2006, 09:42:53 AM »
Pioneer u CD-playerima ima Fetove u izlazima stepenima kao i Alpine i Clarion.A sta je problem i ako ima IC kolo kao sto je LM3886 ili TDA7294 kad se oni bolje cuju od nekih tranzistorskih pojacala.Sto se tice Alpine meni je uzasno ruzna i nebih je stavljao u kola.Clarion nisam gledao jer je malo teze nabavljiv.Sony,Kenwood,Panasonic niti mi se svidja dizajn niti ista.Sony jedino ima solidna pojacala iz nove serije.Pioneer je meni najbolji zbog:Mnogo izbora za svaciji dzep.Svaki je prelijep i nije seljacki nabudzen kao oni jeftini.Cuje se solidno i za iste pare bolje od konkurencije.Pozdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline SFU

• View Profile
SONY - modeli 2006
« Reply #13 on: August 08, 2006, 12:14:46 PM »
alpina je stvar ukusa ali ponajvishe budzeta eto ona najjeftinija alpina shto neuchitava mp3 u sonic je koshtala 190e  :shock: ako ti kazesh da bi radije neki osrednji model pionira prije od osrednje alpine aj da ti vjerujemo  :roll: jednom sam je imao i vishe nikad nishta drugo ALPINE                    

pele-79

• Guest
SONY - modeli 2006
« Reply #14 on: August 08, 2006, 12:53:27 PM »
ljudi juce mi je stigao pioneer 9600mp za mene sa duplom plocicom,ranije sam imao 8600mp,oba su sa burr-brown konvertorima, a 2-3 dana mi je u auto bio 6800mp,znaci razlika nebo zemlja!e sad ko voli nek izvoli,9600mp skoro 550e! :lol:  alpine je ok.ali za iste pare pioneer uvjek nudi vise!recimo alpine 4x45w mp3 bi mogao kod mene da bude 140e,a pioneer takav 100e!e sad razmisljajte o tome! clarion nikad nisam volio zbog dizajna,panasonic,jvc i sony nikako,a kenwood i pioneer je ok.,nude najvise za pare,a kvalitet je besprekoran! :wink:                    

motorsport

• Guest
SONY - modeli 2006
« Reply #15 on: August 08, 2006, 01:03:38 PM »
uffffff sve cu ovo da pobrisem...... pa zar ne vidite da je tema SONY a ne PIONEER, KENWOOD, CLARION.... i ne raspravlja se o tome koji je bolji... :evil:                    

Gardas88

• Guest
SONY - modeli 2006
« Reply #16 on: August 09, 2006, 01:19:55 PM »
Èek, èek! Govorite o najpoznatijim svjetskim brendovima Å¡to se zvuka tièe i na kraju ih uporedjujete sa sony-em! Daj\\' budite malo ozbiljni, svi znaju da sony ne moze da parira pionner-u ili alpini Å¡to se tièe zvuka, ali \\'\\'kol\\'ko para tol\\'ko muzike\\'\\'! Mislim da za sony-a kao i za gore dva pomenuta brenda vazi balans \\'\\'ulozeno-dobijeno\\'\\'(jer je razlika u cijeni zaista osjetna)! E sad malo teme da se dotaknem! U ibizu sam ugradio pomenutu sony-xplod muziku(2006garnituru)! Pojaèalo, 6+4 zvuènika i subwoofer i pravo da vam kazem, da je svaki ulozeni cent ova muzika opravdala bezkompromisno! Tako da bih sony-a bedemom ogradio od tvrdnji da pravi loÅ¡e muzièke komponente!                    

Offline shajo

• View Profile
SONY - modeli 2006
« Reply #17 on: August 12, 2006, 02:36:26 PM »
sony je ok za te pare                    
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline SFU

• View Profile
SONY - modeli 2006
« Reply #18 on: August 12, 2006, 04:13:25 PM »
malo laseri slabe (makar meni mada je bilo davno) ne znam sad kakvi su (ima onaj model oko 100e-120e (neko ga je pokazivao crni sa crvenim dugmadima ali sa loshijim displejem) stvarno lijep i jednostavan (ekstra za audija i e39)evo gahttp://www.sony.co.yu/view/ShowProduct.act...y=ICA+CD+Tuners