Author Topic: Sijalice....  (Read 2778 times)

ghia

• Guest
Sijalice....
« Reply #40 on: September 04, 2007, 09:31:38 AM »
ove plave pozicije sa pijace ne valjaju ni za k..... drugu se istopile u autu jedva ih izvadio...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Sijalice....
« Reply #41 on: September 05, 2007, 08:48:12 PM »
Cini mi se da su u bar oko 40-ak eura max do 50 mada ima i onih NO NAME (imaju ime al bolje da ga nemaju neko kinesko ili tursko) od 5 eura komad sa pijace

DabaG

• Guest
Sijalice....
« Reply #42 on: September 12, 2007, 11:50:01 AM »
Da nema negdje kroz PG ili negdje drugo da se uzmu HB3 i HB4 sijalice plave...ovakve > [a href=\\"http://www.powerbulbs.com/images/large/bluevisionhb3.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://www.powerbulbs.com/images/large/bluevisionhb3.jpg[/a]

motorsport

• Guest
Sijalice....
« Reply #43 on: September 12, 2007, 09:02:00 PM »
pogledaj u PHILIPS u PG.... ah kako BMW komplikuje sa tim sijalicama, sto bi jednostavno kad moze komplikovano.... meni su isto na compacta HB sijalice, a na coupea H1....
« Last Edit: September 12, 2007, 09:03:42 PM by motorsport »

Offline vuki

• View Profile
Sijalice....
« Reply #44 on: October 31, 2007, 10:01:38 PM »
bio ja u phiplips kod milenijuma, kaze ne drze auto sijalice  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"sad.gif\\" /]

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Sijalice....
« Reply #45 on: June 06, 2008, 08:23:15 PM »
aj da ne otvaram novi topic...dje ima da se uzmu diode za osvjetljenje zadnje tablice?bilo je u simico(8e komad)ali je nestalo...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sijalice....
« Reply #46 on: June 06, 2008, 08:32:21 PM »
bio ja u phiplips kod milenijuma, kaze ne drze auto sijalice  [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/sad.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":(\" border=\"0\" alt=\"sad.gif\" /]
To mi uopste nije jasno,50% ljudi mi je reklo da su tamo kupili sijalicea 50% da su dobili odgovor da ONI ne rade sa auto sijalicama ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Filip

• View Profile
Sijalice....
« Reply #47 on: June 06, 2008, 11:19:56 PM »
aj da ne otvaram novi topic...dje ima da se uzmu diode za osvjetljenje zadnje tablice?bilo je u simico(8e komad)ali je nestalo...
Pogledaj u auto zetu... Cini mi se da je drug tamo uzimao...

mIRRa

• Guest
Sijalice....
« Reply #48 on: June 06, 2008, 11:22:59 PM »
sve pratim i razmisljam,ali ne razumijem  :suicide2:...ali mi nije jasno dje prikacis te diode? ::bash::

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Sijalice....
« Reply #49 on: June 06, 2008, 11:25:36 PM »
imas sijalice sto osvjetljavaju tablice,skines te sijalice i uzmes istu takvu diodu i stavis...dva min posla samo sto ne mogu naci diodu. u sumico je bilo ali proslo,ustvari ostala samo jedna..nema ni u auto zetu...

motorsport

• Guest
Sijalice....
« Reply #50 on: June 09, 2008, 05:24:33 AM »
treba vidjet u Kotor dje je daba uzimao kod onih DS ili kako li se vec zovu ne znam ni ja.... oni inache masu robe nabavljaju od sumica ::yes::

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Sijalice....
« Reply #51 on: June 09, 2008, 08:00:58 AM »
a ima li dje u PG jos?

Offline Filip

• View Profile
Sijalice....
« Reply #52 on: June 09, 2008, 10:15:20 AM »
a ima li dje u PG jos?
Na starom aerodromu u pored zgrade celebica ima prodavnica. Nisam siguran dje tacno. tamo je moj drug kupio....

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Sijalice....
« Reply #53 on: June 09, 2008, 01:07:14 PM »
sve zivo sam pretrazio i nista...vazi Filipe,pogledat cu i na stari pa da ako nadjem...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Sijalice....
« Reply #54 on: June 10, 2008, 12:28:12 PM »
PO baru ima philipsovih sijalica cudo boze!Ima u svaku prodavnicu auto djelova philips i osram plave i bilele h7 i h4 valjda ne znam ja imam halogenke obicne i dobre su.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sijalice....
« Reply #55 on: June 10, 2008, 08:53:14 PM »
Ajd taman da ne otvaram novi Topic, zanima me jel mogu na mog skodilaka stavit neke jace bijele sijalice (OSRAM ili Philips) od 100w (ili klasicne al da jace svijetle jer su mi kratka malo losija) bez bojazni da mi neizgori plasticni poklopac farova, jer su strasno osjetljivi! Gleda sam dosta Otavia/Passata koji imaju tolko zasrane farove sa unutrasnje strane pa sam pretpostavio da je od losih sijalica! Ne bih stavljao nikakvu imitaciju xenona i ostale gluposti, jer imam u planu stavljat fabricke xenone, a ovo mi je potrebno kao privremeno rjesenje! Sto mislite o bijelim Osram sto daju 25% vise svijetlosti i sl.?
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline vuki

• View Profile
Sijalice....
« Reply #56 on: June 10, 2008, 09:11:37 PM »
imas osram silver star mislim da je kao 30% vise svjetlosti, ali vijek trajanja im je duplo kraci od standardene halogenke!ja sam na staroj hondi imao philips power 2 night, i to ti je moja preporuka. ja ih na novu nisam stavljo jer sam uz nju dobio neke hella i jako su dobre  ::msn-wink::i osram ss i philips p2n ti svjetle za nijansu bjelje nego standardne.osram cool blue su najvise bjelkaste cak sa njiansom plave, ali vrlo brzo crknu...i stavi tip sijalice koji je fabricki propisan, da ne bi bilo  ::taz::eto tako

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sijalice....
« Reply #57 on: June 10, 2008, 10:33:31 PM »
Ja sam s ovima fabrickim dugim prezadovoljan, kratka mi ponekad djeluju slabija pa se podpomazem maglenkama, eto zato bih stavio neke malo bolje al da ne odstupaju od fabrickih H4 75w! Mada mi dosad ove fabricke nisu crkavale evo godinu dana svite neprekidno! A za xenone cu vidjet kolko ce me ugradnja kostat u Cesku, jer su tamo majstori u krv skupi a djelovi jeftini (komplet malo korisceni xenon farovi sa komplet instalacijom i sijalicama su oko 300Evra, potpuno nove oko 500Evra) tako da cu vidjet sto mi se isplati! neznam kako bi ih moga prosvercovat da mi ih ne vide na carinu odje ako bi ih u neku torbu ili kofer stavio?

Offline Stivi

• View Profile
Sijalice....
« Reply #58 on: July 17, 2008, 08:12:23 PM »
Ja sam s ovima fabrickim dugim prezadovoljan, kratka mi ponekad djeluju slabija pa se podpomazem maglenkama, eto zato bih stavio neke malo bolje al da ne odstupaju od fabrickih H4 75w! Mada mi dosad ove fabricke nisu crkavale evo godinu dana svite neprekidno! A za xenone cu vidjet kolko ce me ugradnja kostat u Cesku, jer su tamo majstori u krv skupi a djelovi jeftini (komplet malo korisceni xenon farovi sa komplet instalacijom i sijalicama su oko 300Evra, potpuno nove oko 500Evra) tako da cu vidjet sto mi se isplati! neznam kako bi ih moga prosvercovat da mi ih ne vide na carinu odje ako bi ih u neku torbu ili kofer stavio?
nemoj stavljati jace od 55/60w nagrdices far, uzmi ove philips i bices prezadovoljan ako ne onda uzmi Cool Blue i one su odlicne.ps. ako ti nije muika rastavi far i ocistiga sa unutrashnje strane i stavi nove sijelice i osjetices veliku razliku
\" If you love something let it go, if it comes bac

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sijalice....
« Reply #59 on: July 17, 2008, 08:24:54 PM »
...a  kad bi rastavlja farove....onda bi mu pravio angel eyes...ali nesto me muka hvata, sto znam necu valjda radit oko toga....