Author Topic: Vic0teka  (Read 3747 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #120 on: December 09, 2009, 09:06:41 AM »
E ako ste normalni ja da se strijeljam!A e'o ga jedan da valja:idu dva supka ulicom, jedan prne a treci kaze: "ne zajebavajte ljudi"! (by books off knjige) rofl!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Filip

• View Profile
Vic0teka
« Reply #121 on: December 09, 2009, 10:47:09 AM »
E ako ste normalni ja da se strijeljam!A e'o ga jedan da valja:idu dva supka ulicom, jedan prne a treci kaze: "ne zajebavajte ljudi"! (by books off knjige) rofl!
ti si jos ludji, "idu DVA supka ulicom, jedan prne a TRECI kaze....." Matematika ti ne ide :P Zonjo je reka, idu TRI supka ulicmo....

Offline tuningmaniak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #122 on: December 09, 2009, 01:34:55 PM »
ja bi se zakleo da je reko dva i da je u tome fora al jebiga mozda i ja grijesim, a ko grijesi fizicki je radnik rofl!

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Vic0teka
« Reply #123 on: December 21, 2009, 12:50:06 AM »

Offline vuki

• View Profile
Vic0teka
« Reply #124 on: January 13, 2010, 10:21:48 PM »
    VW pojmovnikPassat - San svakog VW-ovca. "To ti'j auto." Ferrari medju svim jaranima ovog svijeta.Vento - Klasa iznad Golfa, isti auto kao Passat, ali 1 cm. uži. Za zemljake koji baÅ¡ nemaju hrpu para, ali imaju viÅ¡e nego za Golf.Golf - VW-ovska klasika. Onaj tko se domogne Golfa, prakti?no kao da je ostvario sve životne ciljeve i doÅ¡ao na vrh hijerarhijske piramide. Moze ici i iznad - Vento ili Passat, ali ve? i sa Golfom upisao se na listu "besmrtnih zemljaka". JoÅ¡ ako je Diesel - dobija mjesto na nebu, jer, jel'te, troÅ¡i 4 litre po gradu...Polo Classic - smanjeni Vento. Namijenjen uglavnom za jaranske hanume i prijevoz musave dje?urlije od vrti?a do ku?e i natrag. PoÅ¡to je rije? o relativno novom modelu, statusni simbol me?u ženskom ?eljadi vlasnika Golfova i Passata.Polo - Donekle avangarda, jer najmanje podsje?a na odvratnu VW-ovsku marku, a i nema Diesel verzije. VW-ovci ga mrze jer sa njim serijski dolazi servo volan, a poznato je da oni ne podnose bilo kakve dodatke koji omogu?avaju lakÅ¡u vožnju, zamjenjuju ljudsku snagu itd. (centralna brava, podiza?i stakala, servo volan, itd.). Nekima koji nisu VW-ovci, ovaj auti? je ?ak i simpati?an.Sharan - Najnoviji trend medju VW-ovcima, u 1.9 TDi izvedbi (troÅ¡i dve mjer'ce Dizla na 100 kilometara) posebno pogodan za prijevoz igra?a lokalnih klubova (Drkovac Donji, Ma'la gornja, Pale, Tuzla, Vrbik Musavi, itd.), na konfederalne susrete u drugi kanton.Ge-Te-i - Misti?ni pojam na spomen kojega zatitra srce svakog pravog VW-ovca koji je imao najmanje tri Golfa I Diesel i sa svakim proÅ¡ao u prosjeku 780.000 km., bez servisa i izmjene ulja.VR6 - Nesto daleko, nedodirljivo i misti?no. Na spomen tog motora, pravi VW-ovac zapadne u trans, i zamisli sam sebe kako vozi hanumu u lokalni disco u Golfu III sa tom oznakom na prednjem i zadnjem kraju auta. DoduÅ¡e, crv sumnje je ipak prisutan i ovdje: to je benzinac, to troÅ¡i, ne mereÅ¡' uzet' lož ulje iz babinog traktora!Diesel - Gorivo buducnosti kojemu teži svaki VW-ovac, motor pogonjen tim gorivom mra?ni je, misti?ni i krajnji cilj svakog Å¡tovatelja prave volfsburske tradicije, rije? je o pojmu koji se prenosi s koljenja na koljenje poput nekog plemenskog totema vrijednog Å¡tovanja. VW-ovac nije VW-ovac ako nije imao Golfa Diesel, ako nije u njega ulijevao aditiv protiv smrzavanja nafte, ako nije mijenjao grija?e...VW Buba - "Bas je slatka, to ti je u stvari Porsche 911". "Tko ne moze napraviti auto od 105 hp na 1500 ccm boxeru, radi 45 hp na 1600 ccm boxeru" - izreke su kojima bi se dao napisati ovaj ogavni nusprodukt automobilske industrije, a koji predstavlja pozivanje na tradiciju modernih vlasnika Golfa Diesel. Kao Å¡to je mudri ?ovjek rekao; "Tko je nije vozio, ima pravo tvrditi da je simpati?na".Benzin - Agresor kojeg treba uniÅ¡titi. Gorivo na koje idu tamo neki BMW-i, Alfa Romeo, Ferrari-ji, Porsche-i, Audi-ji... Navodno ga koriste i nacionalni neprijatelji u svrhu uniÅ¡tavanja svjetle Dieselske tradicije naÅ¡eg dragog konfederalnog susjeda.Mercedes 200 D - Zamjenski automobil koji se prema "Statutu Zemljona" smije kupiti i voziti u slu?aju da na pazaru taj dan nije bilo Golfa Diesel.Alfa Romeo - Nacionalni neprijatelj br. 1. Svaki pravi vlasnik Golfa Diesel ima primary directive pri?ati o tome kako se kvare, kako su nekvalitetni i sto je najvažnije - isticati kako puno troÅ¡e, i to, gle ?uda, uvijek u trenutku dok isti prolazi na cesti s njihove lijeve strane.

Offline soko

• View Profile
Vic0teka
« Reply #125 on: January 15, 2010, 08:57:34 AM »
Hahaha, fino objasnjeno...:DInace mi se ova zadnja recenica narocito dopada;)POzdrav!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Vic0teka
« Reply #126 on: January 17, 2010, 04:00:15 PM »
Doziveli jedna zena i jedan covek sudar... prilicno gadan... oba automobila su bila totalno demolirana... Ali i pored toga, nekim cudom ni jedno nije bilo povredjeno...Kada su se oboje nekako izvukli iz svojih automobila, rece covek:"Kakava slucajnost... Vi ste zena... ja sam muskarac. Pogledajte samo nase automobile.Oba potpuno demolirana - a mi smo oboje nepovredjeni. To mora da je bozija volja.On hoce da nas dvoje ostanemo zajedno do kraja zivota."Zena ga pogleda malo bolje, shvati da je on jako zgodan i sladak, pa rece:"Da... imate pravo. to je sigurno prst sudbine."Covek nastavi:"Gle jos jedno cudo! Auto mi je unisten, ali flasa vina na zadnjem sedistu je netaknuta?!Nazdravimo onda nasoj srecnoj zvezdi!" On otvori flasu i pruzi je prvo zeni...Zena klimnu glavom odobravajuci i ispi pola flase na iskap, pa je vrati muskarcu. Covek uze flasu, i vrati zapusac u nju.Zena ga upita: "Zar neces i ti malo da popijes??!"Covek odmahnu glavom i rece: "Nee.... sacekacu radije dok dodje policija."

Majka mi je rekla da moze ...

Vic0teka
« Reply #127 on: January 17, 2010, 04:12:03 PM »
xaxaxaxax a najjachi vic  ::yes::

Offline TROPHY

• View Profile
Vic0teka
« Reply #128 on: February 06, 2010, 09:33:19 PM »
Kako se zove cigo kad se dobro sredi? Eleganci! :DA kako se zove cigo kad se dobro skocka? Ekstravaganci! :D  roll2

Mix

• Guest
Vic0teka
« Reply #129 on: February 28, 2010, 12:20:48 PM »
Koja je razlika izmedju davida vilje i duska dugouska? Dusko dugousko ne igra za valensiju...  rofl happy2

Offline ObeliX

• View Profile
Vic0teka
« Reply #130 on: February 28, 2010, 07:05:01 PM »
 jao jao jao

Offline RenaultManiak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #131 on: May 29, 2010, 12:44:08 PM »
Kaze Cigo crncu: E glibo!A crnac ce njemu:Haha, ko mi kaze... jao rofl
Pas koji laje, nije dobro skuvan!

Offline zbeka

• View Profile
Vic0teka
« Reply #132 on: May 29, 2010, 12:59:43 PM »
Dolazi Chak Noris kod Dejvid Gete i pita ga:"Kakva je ono prica THE WORLD IS MINE"?   :tease:

Offline bmw_fan

• View Profile
Vic0teka
« Reply #133 on: June 01, 2010, 09:33:29 AM »
chuck norris je rasirio noge maloj sireni jadan sto ti je :D

Offline zbeka

• View Profile
Vic0teka
« Reply #134 on: June 01, 2010, 12:21:39 PM »
chuck norris je rasirio noge maloj sireni jadan sto ti je :D
hahahahah doobar  ::thumbsupup::

Offline SFU

• View Profile
Vic0teka
« Reply #135 on: June 03, 2010, 01:02:59 PM »
sreo King Kong Chak Norisa i veli-"Dje si Chak Norise?"ovaj-"Dje si Kinze Konze"?sreo Greg Ostertag Chak Norisa i veli-"Dje si Chak Norise?"ovaj-"Dje si Ostertaze Greze"?sreo sok u tetrapaku Chak Norisa i veli-"Dje si Chak Norise?"ovaj-"Dje si Soche Tetrapache"?

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tuningmaniak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #136 on: June 03, 2010, 07:44:24 PM »
Sta radi Chak Noris na Zabjelo?Sta mu se kaze. happy2

Offline zbeka

• View Profile
Vic0teka
« Reply #137 on: June 07, 2010, 05:53:52 PM »
Jebes Cak Norisa kad Sasa Matic kaze publici "Ajmo da vidim ruke.. "  ::bluesbrother::

Vic0teka
« Reply #138 on: June 09, 2010, 04:13:52 PM »
ebes Cak Norisa kada se pred Dzeja skinu 99 zena a on nista hahahebes Caka Norisa, kada Deni Bonestaj vozi crno meceal ovaj mi je najmiliji  ebes novi zakon o saobracaju kada Ivan Gavrilovic vozi dvesta na sat. hahha
« Last Edit: June 09, 2010, 04:15:33 PM by gti_16v_old airport »

Offline oneya

• View Profile
Vic0teka
« Reply #139 on: June 10, 2010, 12:28:57 PM »
pFFFF.. Smorio Chak!! O_oSjedi krava na treshnju. Pita je macka: "Alo, kravo, shto radish gore!?"K: "Jedem vishnje, shto?!"M: "Okle ti vishnje na treshnju!?"K: "Ja ponijela!!"