Author Topic: Sta uzeti ?  (Read 1273 times)

Offline stefan123

• View Profile
Sta uzeti ?
« Reply #60 on: May 01, 2008, 09:51:08 PM »
vidjeh danas u budvu 145-icu PG table, 1.6 ,crvena, 2500 eur. bila na semaforu pa nisam uzo broj
A zeebajes li me... ::taz:: ::taz::Kako da dodjem do toga ??? Crvena  ::wub:: Ima li ko iz Budve ? Ko mi je uhvati ima pice... \silly3Ova siva koju sam gore pominja...danas sam zvao covjeka ali je u budvu...doce za koji dan pa da je pogledam...Zva sam jos jednu da vidim..2700€ crna 95' 1.6+plin....momak je izgovorio jedno 1684146puta "a wrh ti je brate"
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sta uzeti ?
« Reply #61 on: May 01, 2008, 10:23:43 PM »
A ja vidjog danas kod tuske pjace isto na semafore jednu 146. Neka metalic plava boja (izmedju teget i svijetlo plave - ka na neke porsee bas ljepa boja), mislim da bijase benzinjara al sva nekako kriva mi djelovase i dosta jadno pa ne uzeh broj telefona! A odma cim sam vidio da se prodaje pade mi Stefan na pamet  ::yes:: al onda u sebi pomislih ne bi on ovaku razbijenu uz'o tako da ni ja nisam uz'o telefon!!!!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Sta uzeti ?
« Reply #62 on: May 01, 2008, 10:25:20 PM »
a nije uz'o nego uzeo uzma te uzela kakav si... roflkupi 124-ku i budi gospoce :D
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline stefan123

• View Profile
Sta uzeti ?
« Reply #63 on: May 01, 2008, 10:59:59 PM »
@tuningmaniak tako je...ne bih sem ako izgleda kako Alfa treba da izgleda  ::msn-wink::@devil_may_cryHvala na prijedlogu al nesto ne bih skakao po federima  rofl

Offline stefan123

• View Profile
Sta uzeti ?
« Reply #64 on: May 03, 2008, 01:29:03 PM »
Danas su se gledale Alfice...Ova sto sam je pominjao s plinom siva...Presla je 150kkm....auto radi kao sat...mirno...ide bas fino cak i na plin...(boxer je med...)...sasvim fino izgleda...prednji vozacev sic je slomljen tj desni "drzac" pada...ali to je rekao da ce srediti...trap se ne cuje, stabilna je...sve u svemu svidjela mi se ali me nije odusevila...npr. da bih odma poradio na unutrasnjosti...na vratima plastike - drzaci ruke su izgljeni..to bih odma mjenjao ili kompletne tapacire vrata presvlacio u eko-kozu s rosso koncem ::wub:: Oko mehanike jedino mi je cudno bilo kuplung - kaze da je sad mjenjao komplet set kvacila...nekako mi odvaja previse visoko...mozda je i normalno, poslije 156-ce mi je mnogo drugacije...Pogledao sam jos jednu...neka zena mladja na Stari A. prodaje....Kupio joj je muz auto, ona je jednom posla do Niksica i vise nije sjedala u auto - Kaze "ne mogu ja to....prebrzo je" ...i kupila je Peugeot 106  ::thumbdown::...Lijepa Alfica...isto siva...ALI - kraljica je vimom cistila oko zadnjeg prozora i unistila lak - zamisli um... :suicide2: Pored toga ima dosta ulaganja...odma se vidi da su amorti posli...u krivine se naginje, lupa trap pomalo....220kkm ali vuce kao lud boxer....itd itd to je otpisano odma....Oce li mi ko iz BD u'vatit tu crvenu ??? Da jos nju vidim i ako ne bude to to onda uzimam onu prvu...Vidjeli su moji u grad (u PG) neku plavu na prodaju ali nisu vidjeli broj tel-a pa su mi dosli kuci s pricom kako je prelijepa itd...Molim ako je neko ugleda da uzme broj....eto....

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Sta uzeti ?
« Reply #65 on: May 03, 2008, 02:14:12 PM »
eh, koliko automobila u BD  ::thumbdown:: krkljanac, ako naletim na neku javljam...

Offline stefan123

• View Profile
Sta uzeti ?
« Reply #66 on: May 03, 2008, 02:53:30 PM »
Aaaa eo i u PG...50C a svi izasli na ulice....s Cvijetinog Brijega do Starog u kolonu...nikako da cujem boxera...Ako ugledas crvenu obavezno javljaj...crvenu kad bih nasao bio bi...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sta uzeti ?
« Reply #67 on: May 03, 2008, 05:01:38 PM »
eh, koliko automobila u BD  ::thumbdown:: krkljanac, ako naletim na neku javljam...
prastajte za off ali je zanimljivo to da su juce saobracajci zabranili ulaz u budvu jer je bilo vec pretrpano ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sta uzeti ?
« Reply #68 on: May 03, 2008, 07:53:08 PM »
Ahaha kraljeva! A kad sam pricao da kroz budvu trebaju tri trake niko me nije slusao!!! Ahahaha!  ::offtopic::Stefane: ta plava sto su je vidjeli Tvoji sigurno je ona sto sam je i ja vidio tj.ona sto ne izgleda nesto bas extra al ako vala opet naletim na nju uzimam ti nuber of fon! Mada ima jos jedna svijetlo plava metalic boja dosta fina i ocuvana al ne znam je na prodaju!!!

Offline stefan123

• View Profile
Sta uzeti ?
« Reply #69 on: May 03, 2008, 07:56:00 PM »
ne ne...ne tamno plava nego svijetlo plava....kao sa ove slike:

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sta uzeti ?
« Reply #70 on: May 03, 2008, 08:01:40 PM »
Au pa to je onda ova sto sam vec nekoliko puta ima slomit vrat kolko sam se za njom obrta!!! E to auto ti je extra (po izgledu sto mogu procjenit)! Neznam jel lakirano nesto mi cudna ova boja (ne znam ima li je alfa u serijskoj punudi za 145/146)! E da i auto mi nesto spusteno izgledase (opet ne znam jel to nesto fabricki ili je on radio)! Ako je to ta ( a jes da jb ) onda je vrijedi pogledati!!!

Offline stefan123

• View Profile
Sta uzeti ?
« Reply #71 on: May 03, 2008, 08:13:40 PM »
Bila je u ponudi i ova boja...doduse nema ih mnogo...odlicna je  ::thumbsupup::Saznah da je nedje u blok 5/6...hahahahha eo trazim ove Alfe ka da sam lovac na ucjenjene glave... rofl
« Last Edit: May 03, 2008, 08:28:40 PM by stefan123 »

Shaq_ct

• Guest
Sta uzeti ?
« Reply #72 on: May 04, 2008, 06:19:09 PM »
Prodaje mi drug 146 crnu,96. god cini mi se. 1.6 boxer,2x airbag,klima,unutra je savrseno ocuvana,ali bas tackice jedne nema.Auto je utegnut fino,nista ne lupa,drzi bas dobro,trapovi extra,znaci generalno alfa je extra stanje...Skoro joj je mijenjao motor,neki dio(ne mogu se $etit koji da ces me ubit) mu se pokrivio...Ovaj novi motor mu je bukvalno nov,iz italije mu je stigao.Sad je uzeo 206 pa oce da proda alfu...mislim da je prodaje 3000,al moze spustit vjerovatno...

Offline stefan123

• View Profile
Sta uzeti ?
« Reply #73 on: May 04, 2008, 06:26:21 PM »
Daj broj....Jes da bi prije 145 ali ako ne budem nasao nijednu po mojoj volji (a do sad nisam - sutra/preksutra odo da vidim svijetlo plavu - ulovio sam je) da imam "keca u rukavu"  happy

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Sta uzeti ?
« Reply #74 on: May 05, 2008, 05:40:49 AM »
Prolece ona crvena pored mene, ne ufatih broj...

Shaq_ct

• Guest
Sta uzeti ?
« Reply #75 on: May 05, 2008, 11:22:02 AM »
Daj broj....Jes da bi prije 145 ali ako ne budem nasao nijednu po mojoj volji (a do sad nisam - sutra/preksutra odo da vidim svijetlo plavu - ulovio sam je) da imam "keca u rukavu"  happy
imas pm :D

Offline stefan123

• View Profile
Sta uzeti ?
« Reply #76 on: May 05, 2008, 12:13:37 PM »
Prolece ona crvena pored mene, ne ufatih broj...
::taz:: sve bjezi.... happy Da ako stane nedje...Idem danas da vidim "plavusu" ...ona je 1.4TS restyling unutrasnjost itd....
imas pm
Vidio sam....imacu u vidu mada sam za 145 zagrijaniji...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sta uzeti ?
« Reply #77 on: May 05, 2008, 10:52:43 PM »
Vidjeh i ja danas crvenku u budvu ali sam je preskocio pa ... sledeci put ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline stefan123

• View Profile
Sta uzeti ?
« Reply #78 on: May 05, 2008, 10:57:36 PM »
Ja ako uspijem Boleta (iz AR kluba) nagovorit da mi proda njegovu bice  lolabove lolaboveDanas sam je gleda....perfektna !
« Last Edit: May 05, 2008, 11:34:45 PM by stefan123 »

Offline Marinovic

• View Profile
Sta uzeti ?
« Reply #79 on: May 06, 2008, 08:12:49 AM »
Evo ovako,ja i moj brat smo takodje zainterresovani za neko auto do 3000,i kolko vidim odje ste kacili neke alfe 145 koje spadaju u tu kategoriju sto se para tice,e sad sve pocitas al mi opet nista nije jasno,pa bi bilo fino da mi na PM posaljete to sto ste vidjeli , i kacili odje i slali stefanu na PM...konkretno vidim ona iz budve crvena 1.6 2500 eura,i ima ih jos par za slicne pare,pa ako mozete tj znate ili da saznate brojeve bilo bi fino da mi to posaljete...