Author Topic: Papirne makete automobila  (Read 426 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Papirne makete automobila
« on: February 19, 2008, 11:10:11 PM »
Mozda se ne zovu ovako kako sam ih nazvao u naslovu topica ali sta da se radi!Neka bude ovo topic dje cemo kacit ovakve seme za maketice. Toliko za sad imam ja jos toga al nemam vremena pa ako jos ko ima slicnih slika neka okaci.

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #1 on: February 20, 2008, 01:27:09 PM »
ja sam bio jednom istampao jednu, cista govna, nikako da se uklopi, na kraj sam je zapalio  heh
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #2 on: February 20, 2008, 10:37:14 PM »
Ja sam dao neke zahtjevnije iz vise zasebnih djelova jednom komsiji i on ih je stampao na neki deblju papir vise je to karton i zanima se i dobro mu ispadaju...

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #3 on: February 21, 2008, 11:17:02 AM »
zajebano, ja sam sastavljao jednom Alfa Romeo 155 (ona je kao sva cetvrtasta pa lako  :suicide2: ) treba zivaca za to...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #4 on: February 22, 2008, 01:55:11 AM »
davno sam probao sa porsheom 911 turbo (nashao sam koje cu auto PRVO da sklapam) i odustao posle sat i po truda
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #5 on: February 22, 2008, 11:10:52 AM »
Ja sam sklapao juga i forda nekog,fino je ispalo samo sto treba kad se ostampa,sa unutrasnje strane zalijepiti komade kartona ne predebelog,da se to fino drzi i izgleda da valja,jes da sam izgoreo dok sam ih sklepao ali su fino ispali,samo sto im je malo trebalo da nestanu,smotani brat ih zgazio... chair

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #6 on: February 23, 2008, 10:48:53 PM »
Jaooo vidi Skoda 100, a tek Citroen BX!!!! Citroena sam sklepao ( na jedvite jade - tanak papir) al se rasformirao i eto ga skuplja prasinu na polici suck_kr. Nekada davno sam sklapao i Favorita i Octaviu i Juga i jos stosta al je to sve djavo ponio. Dok sam manji bio sastavlja sam plasticne modele (sve od Skode 110, 120, 1203, Favorita pa do raznih Renaulta, Porschea) i stvarno zanimljiv hoby al su kod nas te makete skupe u krv (ako ih uopste nadjete).Extra Topic!!!!!!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #7 on: February 26, 2008, 09:55:20 PM »
Okacicu uskoro porse careru 911, citroen ajkulu, i vw bubu staru iz vise djelova su to je umjetnost sklopit al zato posle izadje kao pravi!

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #8 on: February 27, 2008, 03:38:00 PM »
evo ovdje ima bas dostahttp://www.streetpaper.de/na desnu stranu su razne kategorije, PKW = auta, LKW = kamioni, Police = policija, Militär = Vojska, TV+Film = Televizija i Film, sonstige = ostali, Kirmes = kola sa cirkusa
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #9 on: February 10, 2009, 05:48:23 PM »
Eo digoh ovaj topic iz mrtvih  :vampire: :tease:eo koji renoL... ::msn-wink::