Author Topic: Skoda Octavia 1,9 TDI  (Read 19827 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #340 on: September 29, 2008, 10:41:09 AM »
A kakve bi sanse bile da se nadju neka original od Octavije dolje po Baru, jer po mojim saznanjima, najvise Octavija sa Laurin&Klement opremom je u Baru? Sto mislis kakve su sanse da to nadjem dolje. Ja sam mislio komplet interier od tog modela da nadjem, znaci, donji dio instrument table, sjedista, obloge na vratima, tj.sve sem krovista jer je kod te verzije fabricki siber koji ja na moju veliku zalost nemam. Inace to je ona bez koza sa drvenim dekorom na srednjoj konzoli i na oblogama vrata. Evo nesto vako:[img=http://img3.imagebanana.com/img/eawwf7l4/thumb/e463_27.jpg]http://edit: kako vma se cini ove felge?
« Last Edit: September 29, 2008, 12:32:09 PM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline MotobikeR

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #341 on: September 29, 2008, 04:42:41 PM »
dobre su, samo me nervira ovaj znak VW  ::bash::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #342 on: September 29, 2008, 07:02:38 PM »
...e jebi ga..........pi sto se nemogu zatamnit stakla odje kod nas pi, kakav zakon fist........ chair chair, kako bi legle uz ove felge............ crying

SRT8

• Guest
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #343 on: September 29, 2008, 10:38:53 PM »
shto napravi sa ovim editom ja kliknuh na sliku prvo pa pomislih da je realno..inache mnogo dobro izgleda sa tamnim staklima....felge su onako moze i bolje probaj da nadjeh BBS e to bi bilo tek extra

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #344 on: September 30, 2008, 03:12:41 PM »
........ma tesko cu odje nac BBS..........a sto se tice shopa, pa majstor je to radio :party: :party: happy

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #345 on: September 30, 2008, 06:54:41 PM »
A kakve bi sanse bile da se nadju neka original od Octavije dolje po Baru, jer po mojim saznanjima, najvise Octavija sa Laurin&Klement opremom je u Baru? Sto mislis kakve su sanse da to nadjem dolje. Ja sam mislio komplet interier od tog modela da nadjem, znaci, donji dio instrument table, sjedista, obloge na vratima, tj.sve sem krovista jer je kod te verzije fabricki siber koji ja na moju veliku zalost nemam. Inace to je ona bez koza sa drvenim dekorom na srednjoj konzoli i na oblogama vrata.
Sanse da nadjes Octaviju sa tom opremom kroz BR su velike ali da nadjes havarisanu ili slicno za to su sanse minimalne.Ti mozes pokusat jedino da pitas u Sambu dali se moze porucit enterijer moze sigurno ali ce te to kostat pfffffJa da imam neko bolje auto i da vidim da ce mu stajat potamljena stakla potamnio bi ih bez razmisljanja!

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #346 on: September 30, 2008, 08:55:41 PM »
a dje u sambu da naruci,kostalo bi u krv...sjedi dje si...nista ne diraj...a dje bi zatamnio auto?izvinjavam se na  ::offtopic::
« Last Edit: September 30, 2008, 08:57:42 PM by BMW E36 POWER »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #347 on: October 02, 2008, 06:29:25 AM »
Ja bih konkretno potamnio kod jednog momka u BR radi odlicno i jeftin je samo sto ne daje garanciju ali da ja znam nikome se do sad nisu odlijepile.A mozes i kod Peleta u Risan samo ce te tamo kostat kao u roksped da podjes.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #348 on: October 02, 2008, 11:15:39 AM »
Ja bi ih zatamnio da izgledaju kao fabricka, ima doplata kod Skoda i VW-a i zove se Sun Set valjda, ima masu karavana takva stakla, znaci nesto malo tamnije no fabricka zelenkasta al po suncu ne mos zakljucit da su naknadnho zatamnjena. To ce doci na repertoar tek kada se "odrade" neke felge. A u smbu, uf ne znam, mozda bi vrijedjelo pitat da kompenzujem ovu moju i da doplatim, jer je ova moja extra ocuvana, sve sem manzetne na rucici menjaca. Do sad kako sam gledao cijene usluiga u njihovom servisu djeluju mi povoljno mada se ovakve stvari cesto ne porucuju tako da bi mi to papreno naplatili.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #349 on: October 02, 2008, 06:31:54 PM »
Znam za te folije, one dolaze do izrazaja kad je jace sunce. Tesko ih je nac u slobodnoj prodaji jedino ako znas nekoga ko ugradjuje pa ih ima.Trebao bi zvat sambu ili tamaris pa pitat koja je cijena toga paketa opreme i znas na cemu si.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #350 on: October 02, 2008, 06:36:13 PM »
Idem sad za koji dan u tamaris na servis pa cu se raspitat.

SRT8

• Guest
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #351 on: October 02, 2008, 07:13:43 PM »
nemoj sam da zatamnjuhesh, ja sam se zajebo na moj Truck... pa sam na kraj posha i platio 200$ da mi zatamne profesionalno.... i pazi koju ti foliju stavljaju jer je ogromna razlika... znachi ima folija koju kad stavish ko da je nisi stavio sunce ubija kroz nju, dok ove kvalitetnije zadrzavaju toplotu mnogo vishe, shto skuplja to veca ladovina, kod mene sad klima radi na minimum low i ledi a sve zbog kvalitetne folije i one traju dozivotno sem ako ih ne pocnesh grebat...ajde pa sa srecom da nadjesh neke dobre ne k aja htijo da ushtedim pa kupih iz walmart-a folije za 20 dolara... pa sam se vishe namuchio no ikad( bilo je ono platio bih ko zna koliko u tom momentu da mi neko drugi uradi) ::beer3::
« Last Edit: October 02, 2008, 07:22:15 PM by SRT8 »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #352 on: October 05, 2008, 11:24:26 AM »
................ http://www.youtube.com/watch?v=twU5Hbxxa0A .......     Octavia TDI vs Golf MK3 GTI (rahmanjin)............

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #353 on: October 05, 2008, 02:04:36 PM »
kakvo je ovo shaltanje golfa?  ::badair::
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #354 on: October 05, 2008, 02:24:42 PM »
......sto...?molim uprostiti pitanje

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #355 on: October 05, 2008, 02:47:08 PM »
receno podgorickim jezikom "ne buca ga" ..koliko ja chujem...prva rano shaltanje, druga rano shaltanje.Sto se da i primijetiti po poziciji skode octavie tdi pored njega :)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline stefan123

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #356 on: October 05, 2008, 02:50:38 PM »
a  -  a to je diesel power....
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #357 on: October 05, 2008, 03:01:02 PM »
receno podgorickim jezikom "ne buca ga" ..koliko ja chujem...prva rano shaltanje, druga rano shaltanje.Sto se da i primijetiti po poziciji skode octavie tdi pored njega :)
.......prvu je ispuca do kraja......drugu je raniije salta....eto jednostavno receno.......ps: STEFANE ne glupiraj se............ ranting3 sto to radis od zivota svog.....
« Last Edit: October 05, 2008, 03:03:52 PM by tuningmaniak »

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #358 on: October 05, 2008, 03:06:47 PM »
oketstefan shrmche travu  :tease:aj doletite u nedjelju na kombinatda se probate sa milosevim passatom :) pa onda u troje hohohoi dovedite rahmanjina, ja njega ne gledam odje na forume
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #359 on: October 05, 2008, 03:10:47 PM »
...nema problema, samo da provijerim stanje poluosovina da ne ostanem nedje............,.i rahmanjin je izrazio zelju da dodje na komb......coek radi nema bas mnogo vremena....pa cemo vidjetdako doletimo...........