Author Topic: kodirani kljuc  (Read 504 times)

motorsport

• Guest
kodirani kljuc
« on: February 12, 2008, 12:09:27 AM »
pozdrav.... kad sam kupio kompakta dobio sam sa njim samo jedan kljuc koji je kodiran, a od coupe-a sam nedavno izgubio kljuc isto je kodiran al sreca pa sam imao rezervni.... e sad, od oba auta mi je ostao po jedan kljuc...ovdje kod nas NIKO ne radi kopije tih kljuceva sa kodom, uputili su me u Beograd ne znam tacno kod koga, ne mogu se sjetit... al i tamo je to bas bas skupo... od 300 eur. pa na vise... Ne daje mi se bas 600 eur. za dva kljuca pa bih vas pitao sledece: Moze li se ikako sa postojece brave paljenja uklonit taj kod, znaci da uopste vise ne postoji??? ili je to sve povezano sa centralnim kompjuterom auta i ne postoji ta mogucnost??? ako vec ne postoji mogucnost, moze li se onda ikako sa postojeceg kljuca skinut kod i nekako da se prilijepi u blizini brave da ga non stop ocitava, i onda jednostavno da odradim kopiju kljuca (bez koda) za 20-30 eur. Jer ako izgubim jedan od ova dva kljuca bicu na muke...pozz.

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
kodirani kljuc
« Reply #1 on: February 12, 2008, 09:02:15 AM »
moze da se izbrise iz EEPROMA podatak o kod kljucu,ali ne znam ko to radi u CG... isto tako,znam da u BG ima servisa koji rade kod kljuceve dosta jeftinije (ali ti ne mogu reci koliko,posto nisam gledao ja licno,nego mi pricao drug)

Offline vuki

• View Profile
kodirani kljuc
« Reply #2 on: February 12, 2008, 10:16:29 AM »
radi casovnicar bane, nekih 30 eura ako se sjecam. u grad preko puta parka iznad poste. ima uredjaj, procita kod, kopira kod u drugi kljuc i to je to

motorsport

• Guest
kodirani kljuc
« Reply #3 on: February 12, 2008, 12:21:18 PM »
ne radi Bane za BMW-a, bio sam ja kod njega, samo mi je ocitao kod i uputio me u PG kod Ilica, a Ilic me uputio u BG....

Offline BMW-E36

• View Profile
kodirani kljuc
« Reply #4 on: February 13, 2008, 11:12:44 PM »
I na kraju  koliko to rade u BG?

motorsport

• Guest
kodirani kljuc
« Reply #5 on: February 13, 2008, 11:43:18 PM »
ja sam zvao nekog sto radi gore u BG, veli ne zna tacno dok ne ocita kod, al veli da nece ispod 300 da bude...

acs

• Guest
kodirani kljuc
« Reply #6 on: February 14, 2008, 10:40:34 AM »
dje cu  kupit bateriju za kljuc (vw 00` )

motorsport

• Guest
kodirani kljuc
« Reply #7 on: February 14, 2008, 10:54:01 PM »
daj sliku baterije....

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
kodirani kljuc
« Reply #8 on: February 16, 2008, 09:51:29 PM »
Ja imam na skodu kod kljuc i na istu foru je kao skakavac koji sam dobio od fabija&avensisa iz USA, pa me interesuje ko bi mi mogao kopirat kljuc al da bude na onaj nastavak koji se stavlja u skakavac i koliko kosta to zadovoljstvo jer je obican originalan kod kljuc ovaj covjek sto sam kupio kola od njega rekao da je placen 150 eura.Zna li ko radi li taj bane kodove za skodu i ima li nastavke za skakavac (i cijenu naravno)?

Offline vuki

• View Profile
kodirani kljuc
« Reply #9 on: February 16, 2008, 11:13:32 PM »
upravo sam ja kod baneta radio kljuc za skodu , a za skakavac ne znam  laughbounce

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
kodirani kljuc
« Reply #10 on: February 17, 2008, 10:09:29 PM »
Koliko si platio kopiranje?

Offline vuki

• View Profile
kodirani kljuc
« Reply #11 on: February 18, 2008, 01:48:33 PM »
30 eura,    slovima: trideset eura  ::yes::

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
kodirani kljuc
« Reply #12 on: February 18, 2008, 11:39:26 PM »
NIje mnogo, jos ako budem mogao da napravim skakavac  roll2

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
kodirani kljuc
« Reply #13 on: February 19, 2008, 06:03:33 PM »
za bateriju pogledaj kod carina u PG,ima onaj prolaz i u njemu casovnicar...tamo sam ja kupovao...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
kodirani kljuc
« Reply #14 on: February 20, 2008, 09:34:29 PM »
Ako imate postavite broj ''baneta'' kljucara,da vidimo oce li mi napraviti kljuc za renola ... hvala.

Majka mi je rekla da moze ...

audi sport

• Guest
kodirani kljuc
« Reply #15 on: February 28, 2008, 03:46:55 AM »
bane je obicni kljucar.denise vito ti moze izbrisat kod 15min. posla(vec sam ti objasnio)i onda imas obicni kljuc koji kopiras za 30-50eur.

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
kodirani kljuc
« Reply #16 on: February 29, 2008, 01:57:12 AM »
Renault N1 kakav ti kljuc treba da pitamo baneta pa cemo ti javiti...lakse je to no da mu broj trazimo...moze covijek pomisliti da ga muvamo ::yes::

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
kodirani kljuc
« Reply #17 on: February 29, 2008, 05:39:14 AM »
Imam samo jedan kljuc , moram pod hitno napraviti duplikat ! Evo kako izgleda moj kljuc *p.s. imam djevojku :)

Majka mi je rekla da moze ...

Offline ristek

• View Profile
kodirani kljuc
« Reply #18 on: February 29, 2008, 07:19:25 PM »
Ne vjerujem da ce moci obicni kljucar da ti kopira taj kljuc od Renoa ja sam pokusao kod dva kljucara u Podgorici ali su mi obojica rekli da moram ic u Alliance.Meni su morali da kodiraju kljuc to kosta 70e a kopija je ja mislim 80.
No stop signs, speed limit, nobody\'s gonna slow me

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
kodirani kljuc
« Reply #19 on: February 29, 2008, 10:49:40 PM »
Ja sam nasao u bar kljucara koji kodira kljuceve, pitao me koje je auto (rekoh skoda) a kopje je godiste (rekoh 2000) i recei 70 eura obicni kljuc sa ucrtanim kodom!!!Al mi naprica neku pricu da moram doc sa kolima da mora na sve kljuceve koje imam da promijeni kod a koliko sam shvatio treba valjda i na kola komp da prikacinje jer ako kodira samo jedan sa ostalima nece moc kola da se upale iako su vec kodirani....