Smart, veri smart, ...!Predlazem Sambu jer je to ipak ovlasceni servis! Razlika u cijeni djelova i ruku ce ti bit mala a u ovlascenom servisu bi trebao dobiti 2 godine garancije na ugradjene djelove! Ja sam za moju uzimao djelove kod Cekovica u PG (tobos original), ugradio mi ih je solidan majstor al opet nije to tooo. A razmislja sam se da odem u Sambu ili Tamaris u Tivat. I ne bi me mnogo skuplje ispalo al me glava boljela nebi i dobio bi garanciju. Al jebiga na greskama se uci!!! Od sada cu sve radit kod ovlascenih servisera. Pocetkom mjeseca sam radio komplet servis motora sem kaiseva i inspekcijski pregled auta sa provjerom kilometraze u Tamars i sve ukupno me izaslo 140Eura. Kod lijevog masjtora nedje odje u PG bi ustedio oko 20Eura i jednostavo neisplati se.Za rubove ima caka (makar to tako cesi rade). Saviju unutrasnju stranu rubova da bi stale malcice sire gume, jer se desava na serijske 175/60R14 da struzu kad se malo optereti. Mada je plafon 195/50R15 za nju.P.S. Sad sam tek primjetio na slike tvoje Felicije jednu sitnicu. Pa ti imas akcioni model "Family", groupwave prepozna sam po tapaciru sjedista i obloga na vrata. To je prva takva odje da sam vidio! Zato ima tako dobru opremu!