Author Topic: MRpricica  (Read 4646 times)

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
MRpricica
« Reply #120 on: February 05, 2008, 11:08:03 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer

Offline oneya

• View Profile
MRpricica
« Reply #121 on: February 06, 2008, 12:41:14 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer sam narkoman, pa se ne sjecam svega"

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #122 on: February 06, 2008, 01:14:08 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na

Majka mi je rekla da moze ...

Offline ulicni trkac

• View Profile
MRpricica
« Reply #123 on: February 06, 2008, 08:44:12 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''.

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
MRpricica
« Reply #124 on: February 06, 2008, 08:55:38 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #125 on: February 06, 2008, 09:19:43 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao

Majka mi je rekla da moze ...

Offline SFU

• View Profile
MRpricica
« Reply #126 on: February 06, 2008, 09:26:37 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!"

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #127 on: February 06, 2008, 10:15:38 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao

Offline ulicni trkac

• View Profile
MRpricica
« Reply #128 on: February 06, 2008, 11:06:56 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
MRpricica
« Reply #129 on: February 06, 2008, 01:41:38 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove

Offline X3M

• View Profile
MRpricica
« Reply #130 on: February 06, 2008, 10:39:20 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile

Offline ulicni trkac

• View Profile
MRpricica
« Reply #131 on: February 07, 2008, 06:45:14 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile.Otvorih frizider

Offline SFU

• View Profile
MRpricica
« Reply #132 on: February 07, 2008, 07:50:12 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih friziderDAJTE LJUDI POKUSHAJTE DA ZAVRSHITE MISAO PREDHODNOG

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #133 on: February 07, 2008, 10:32:37 AM »
mozda je bolje da svi pisu po jednu recenicu???  throw

Offline SFU

• View Profile
MRpricica
« Reply #134 on: February 07, 2008, 11:07:46 AM »
nije fora!a ovako ako nastavite - NI KLINIKA SHVARCVALD JE NECE SASTAVIT

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #135 on: February 07, 2008, 12:43:44 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' ne
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
MRpricica
« Reply #136 on: February 07, 2008, 12:47:54 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #137 on: February 07, 2008, 01:10:30 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #138 on: February 07, 2008, 01:34:26 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice.

Offline Filip

• View Profile
MRpricica
« Reply #139 on: February 07, 2008, 03:30:22 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme