Author Topic: ,,skinuto sa osiguranja\'\'  (Read 638 times)

Nevid

• Guest
,,skinuto sa osiguranja\'\'
« Reply #20 on: January 30, 2008, 11:51:52 AM »
prosle godine momak iz hn kupio pasata 98-sma god koji nije ni na jednoj potjernici interpola jel je staro auto,momak isao i za bosnu i hrvatsku,svudje...medjutim dodje neki slovenac u hn i prepozna svoje auto...poslje par dana momku je auto oduzeto i imao je masssssu problema sa policijom,mislim da i dan danas ima...2007-1998=9 god.- evo kako je Vufi rekao na potjernici, konkretno interpola, auto stoji 5 godina. pa ga interpol i ne trazi;) ali problem je shto ga ne trazi samo interpol.Vlasnik ostvaruje svoja potrazivanja.Zato shto rok zastarelosti nije istekao.Sta mislish zashto je imao probleme sa policijom, jer je auto skinut sa osiguranja, a nije ukraden?!- Mislim da nema potrebe vishe da nishta objasnjavamo! ::msn-wink::

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #21 on: January 30, 2008, 06:22:27 PM »
bas suprotno,auto je bio ukraden a ne skinut,covijek nije imao kasko na njega...prica se da je cak dobio dojavu da mu je auto u cg preko nekih prijatelja iz nk...

Nevid

• Guest
« Reply #22 on: January 30, 2008, 06:28:33 PM »
Dobro jao

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #23 on: January 30, 2008, 06:31:25 PM »
 ::thumbsupup:: hahahahahahah...kako sam te smorio... clap2

Offline Filip

• View Profile
« Reply #24 on: January 30, 2008, 06:31:46 PM »
 roll2 ovo je genijalno(vasa raspravka)

Nevid

• Guest
« Reply #25 on: January 30, 2008, 06:35:58 PM »
A nije :tease: nego se mi ne raspeavljamo oko nekih stavri sushtinskih oboica se slazemo oko "najbitnijeg" tako da nema potrebe vishe da prichamo bzv. odavde ce svima biti jasno koliko je sati kad budu kupovali auto "skinuto sa osiguranja", ako bi se posle ove priche uopshte i odluchili na taj potez.  ::msn-wink::

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #26 on: February 07, 2008, 10:50:06 PM »
U skorije vrijeme sam mogao da trgujem par vozila koja su "skinuta sa osiguranja" fora je sto prilikom kupovine treba uzet kopiju saobracajne i poc u Centar bezbjednosti i provjerit potrazuje li se to auto kod nas (dali su stigli podatci o tom autu od strane interpola) , ako se ne potrazuje kod nas a hocete da budete sigurni treba poslati u italiju da neko tamo provjeri.Ja sam licno dosao u kontakt sa seat ibizom 2001. godiste koja je skinuta sa osiguranja i uradio sa gore navedeno, i poslao sam kopiju u italiju kod jednog prijatelja da mi provjeri i auto se ne potrazuje ni kod nas ni kod njih, ali sam odustao jer je trebalo da se ulozi dosta. Tada mi je rekao taj prijatelj iz italije da vlasnici ne uspiju uvijek da naplate stetu od osiguranja i tada se to auto ne potrazuje.Kao glavni dokaz vlasnici dostavljaju jedan od originalnih kljuceva, i ako bi nekome uzeli auto koje je skinuto on moze da dokaze da je auto kupljeno kao regularno jer ima original kljuc i da se izvadi na to da ga vlasnik presao.

Nevid

• Guest
« Reply #27 on: February 07, 2008, 11:19:51 PM »
A shta se deshava, ako nekome dosadi auto, pa mu tezina da ga prodaje, plati kasko osiguranje, auto sakrije, prijavi da je ukradeno? Oni mu plate, i nikom nishta, a?

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #28 on: February 08, 2008, 09:11:52 PM »
Jes, platice ti oni tako lako, jos nedaj boze da auto ostane u zemlju nace ga oni ne boj se...

motorsport

• Guest
« Reply #29 on: February 08, 2008, 10:26:33 PM »
ne mora da znaci da ce ga naci... al ako ga nadju naebo si... npr. sakrijes auto kod nekoga u garazi, npr. da ga rastavis u djelove i prodas... i ne daj Boze da ti ga nadju.... sjebo si se

Nevid

• Guest
« Reply #30 on: February 08, 2008, 10:52:42 PM »
Pa da je to tako jednostavno svi bi se bavili takvom prevarom ::msn-wink:: ali nije!

Offline rade32

• View Profile
« Reply #31 on: February 17, 2008, 05:22:52 PM »
Slusajte sad ovo,brat od jedne drugarice vozio 325 e36 i proda ga nekom momku.I taj momak ga kasnije proda nekome trecem,taj treci krene za Bosnu sa njim u uzmu mu ga na granici.Skoro godinu je bio u Sarajevu zaplenjen a posto je jos uvek saobracajna bila na ime drugaricinog brata oni ga pozovu i ponude mu da plati da skinu auto sa interpolove liste,naravno i da mu ga vrate.Mislim da je bila u pitanju cifra oko 1500e.I tako on podje tamo,plati doveze auto,vrati se.Vozio ga je neko vreme,slupao se i opet ga prodao.Ne znam za koju cijenu.
« Last Edit: February 17, 2008, 05:27:01 PM by rade32 »
067/900-88-88 Audi, VW, Peugeot, Renault i Citroen

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #32 on: February 18, 2008, 12:33:35 AM »
cuo sam bas juce za jos jedan takav slucaj...

Offline Filip

• View Profile
« Reply #33 on: February 18, 2008, 01:17:57 PM »
a to neko treba imati srece da mu se isto dogodi.