Author Topic: Kradja auta u Trebinje  (Read 514 times)

motorsport

• Guest
Kradja auta u Trebinje
« on: January 25, 2008, 11:22:48 PM »
evo citat od kolegenice montenegrine sa CDM foruma.... haos se radi u trebinje.... ali haoss.... cuvajte se
Postalo je nevjerovatno. od Nove godine su ukradena 32 auta HN tablica u Trebinju. Znaci pred nosom vam ode auto. Onda vas nazovu i traze vam pare za VASE auto. Policiju ne smijete obavijestiti da su vas zvali jer je polcija debelo umijesana u to. Znaci vrate vam auto u centru grada, vi njima pare. Kazu sam vrh policije je dio svega.Mislila sam da je kod nas rasulo ali ovo je nemoguce. Tako kad idete u taj grad dobroooooo se pazite. Ne shvatite ovo kao shalu jer se desilo nekome koga poznam.

Offline brzi_pas

• View Profile
Kradja auta u Trebinje
« Reply #1 on: January 26, 2008, 02:20:30 AM »
Nemam namjeru da idem tamo....  ::bluesbrother::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline vuki

• View Profile
Kradja auta u Trebinje
« Reply #2 on: January 26, 2008, 12:09:10 PM »
i ja sam to cuo. dok neko nekog ne ubije to nece prestati.  chair

Offline bmw_fan

• View Profile
Kradja auta u Trebinje
« Reply #3 on: January 26, 2008, 01:21:08 PM »
boze mili..katastrofa..

Nevid

• Guest
Kradja auta u Trebinje
« Reply #4 on: January 26, 2008, 04:33:37 PM »
A tako vam je bilo do skoro i u BGD-u, najbolje ti je platish kasko osiguranje, i siguran si!

motorsport

• Guest
Kradja auta u Trebinje
« Reply #5 on: January 28, 2008, 01:33:14 AM »
nocas sjedim sa drugom na kafu i prica mi kako zna momka kojem su ukrali mercedesa u trebinje.... i pazi sta je momak uradio... znaci ti kad ti ukradu auto automatski ides u policiju da prijavis kradju i logicno je da tamo moras ostavit svoj broj telefona.... e sad, momak kad je primjetio da mu nema auta otisao je do prve trafike i uzeo novi pri pejd broj znaci koji NIKO ne zna... i otisao u mup i prijavio kradju i ostavio taj broj telefona.... poslije par dana ga kao zovu ne policija nego kao ti lopovi, hehe... i vele da donese toliko i toliko na to i to mjesto i da ce dobit svoj auto.... a fora taj broj niko nema no policija.... znaci strasno sta se radi.......

Offline bmw_fan

• View Profile
Kradja auta u Trebinje
« Reply #6 on: January 28, 2008, 02:24:01 AM »
pametno postupio momak, aj sto ces kad im se jos uvijek ne moze stanut na kraj...uh ::angry2::

motorsport

• Guest
Kradja auta u Trebinje
« Reply #7 on: January 28, 2008, 02:36:33 AM »
tu ce nekome glava da leti.... nece to vjecno tako bit ::angry2:: ::drive2::

Offline stefan123

• View Profile
Kradja auta u Trebinje
« Reply #8 on: January 28, 2008, 10:02:07 AM »
Katastrofa sto se radi.. ::angry2::Dok odleti nekom glava ostacemo bez GII/III i Mercedesa 123/124  happy
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Kradja auta u Trebinje
« Reply #9 on: January 28, 2008, 11:37:23 AM »
sto se cini majko mila...

Offline Filip

• View Profile
Kradja auta u Trebinje
« Reply #10 on: January 28, 2008, 04:11:49 PM »
a to je katastrofa!!! ::thumbdown:: ::thumbdown::

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Kradja auta u Trebinje
« Reply #11 on: January 28, 2008, 06:07:04 PM »
jbt. na pola sata mi od kuce a ne mogu poci i na miru popiti kafu jao

Offline Domo_TS

• View Profile
Kradja auta u Trebinje
« Reply #12 on: January 28, 2008, 06:25:40 PM »
nije narod kriv!!!! kriva je vlast shto je uslovila narod da to radi  jao jao jao jao jao jao jao jao

Offline stefan123

• View Profile
Kradja auta u Trebinje
« Reply #13 on: January 28, 2008, 08:22:12 PM »
Nasa nas hvala bogu ne uslovljava na tako male stvari.... :suicide2:
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

motorsport

• Guest
Kradja auta u Trebinje
« Reply #14 on: February 04, 2008, 10:41:26 PM »
Evo novih momenata u aferi kradja automobila u Trebinju...Nedavno je ukradeno auto eparhije Zahumsko-hercegovacke, pa se klupko malo nacelo. Da li ce se odmotati - vidjecemo...Evo sta kaze BiH stampa...24SI - Nakon što je vladika Zahumsko-hercegovacki i primorski Grigorije na sjednici Skupštine opštine Trebinje zavapio da je potpuno neprimjerena ocjena nacelnika Centra javne bezbjednosti Trebinje Goran Zubca da je sigurnosna situacija stabilna, te da je neradom policije nanesena velika šteta ovom gradu, u Trebinju se prvi put nakon rata ozbiljno otvorilo pitanje kriminala i podigla se velika prašina. „Dnevni avaz” pouzdano saznaje da je cijela prica o kriminalu u Trebinju pokrenuta nakon što su se kriminalci drznuli i prije nekoliko dana ukrali cak i „pasat” u vlasništvu Eparhije zahumsko-hercegovacke! Kriminalac je, saznajemo, tokom jurnjave popovskim „pastom” probio karter, nakon cega je iscurilo ulje, te je onesposobljeno vozilo ostavljeno negdje u Popovom polju. Za razliku od prakse policije u Trebinju kada se ukradena vozila rijetko kad pronadju, ovaj put policija je ekspresno djelovala i u roku od samo dva sata pronašla vozilo. Medjutim, iako je vozilo pronadjeno, kradja vozila eparhije je bila kap koja je prelila cašu te je, inace, izuzetno uticajni vladika Grigorije odlucio je, po prvi put, pokazati prst kriminalcima. Iako je tvrdio da poznaje imena kriminalaca, pa cak i one koji stoje iza njih, nakon sjednice SO Trebinje, vladika se sada povukao. Uzaludni su tako ostali pokušaju novinara da od vladike Grigorija dobiju imena kriminalaca koje navodno „svi znaju”. Sa tim u vezi, o kriminalu u strahu ne žele govoriti ni trebinjski funkcioneri, javni radnici, kao ni obicni gradjani. Medjutim, „Dnevni avaz” je preko policijskih i obavještajnih krugova uspio saznati neka imena koja vladaju podzemljem Trebinja. Trenutno je, prema „Avazovim” izvorima najuticajnija organizovana kriminalna grupa okupljena oko Željka Tasovca. Javna je tajna u policijskim krugovima da iza Tasovca „stoji politika”. Spomenuta grupa koja je procesuirana na Sudu BiH bavi se kradjom automobila, iznudama… Na vrhu liste utjecajnih kriminalaca je i Slaven Vukajlovic, koji se, bavi „poslovima” oko kradje automobila i drogama. Pored njega spominju se i Nikola Šaraba zvani Nino, koji se, takodje, dovodi u vezu sa krijumcarenjem droga, odnosno kokaina i heroina, kao i Rade Sušic, koji se bavi kradjom vozila. Trebinjskoj javnosti su, takodje, dobro poznati Dražen Radic, Dražen Šinikovic, Miodrag Ateljevic, te Stefan Bokonjic zvani Leki. Medju poznatijim kriminalcima je i Velibor Aleksic zvani Beko, bivši fudbaler „Leoatara”, koji je više puta osudjivan i ucesnik je više krivicnih djela, za koja se vodi nekoliko sudskih postupaka. Medju poznatijim i utjecajnijim kriminalcima su Željko Tomaševic zvani Bekrija, Dragan Vujicic zvani Picela, Srdjan i Branislav Kržic, Igor Mastilovic zvani Masta, Predrag Dostic, bivši policajac Zoran Vukanovic, Željko Radevic zvani Želja, Ognjen Dangubic, Dalibor Mrkajic, Saša Jeftic, Dragan Markovic i drugi. Sve osobe imaju podeblje policijske dosjee. Ef. Hodžic: „Mi na mrak u Trebinju ukazujemo godinama” „Mi na problem kriminala u Trebinju ukazujemo vec godinama. Upozoravali smo da se ovaj grad pretvara u grad mraka. Niko to nije htio da cuje. Štaviše, tvrdili smo ukazuju. Dobro je da je vladika Grigorije progovorio o ovom problemu. Ali, ponovo o tome govorimo mi koji sa time ne bi trebali direktno imati veze. Nažalost, policija ne radi svoj posao. A kako bi i radila kada je dobar dio policije direktno vezan sa kriminalom, neki bivši policajci su na celu kriminalnih grupa, a nacelnik CJB Trebinje Goran Zubac se spominje kao odgovorni za zlocine na Grbavici u Sarajevu. Nadamo se da ce reakcija Vladike napokon proizvesti reakciju policije”, tvrdi glavni trebinjski imam Husein ef. Hodžic. Trebinjski kriminalac, finansijer Karadžica Jedan od svakako najmocnijih u podzemlju Trebinja bio je Djordje Škero. On, podsjetimo, uhapšen u Zagrebu u akciji hrvatske i austrijske policije u julu 2006. godine zbog sumnje da je krijumcario 1,9 miliona lažnih eura. Medjutim, vjeruje se da je Škero i dalje uticajan u Hercegovini. Inace, Škero je bio jedan je od glavnih finansijera ratnog zlocinca Radovana Karadžica. (dnevniavaz.ba)
« Last Edit: February 04, 2008, 10:46:15 PM by motorsport »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Kradja auta u Trebinje
« Reply #15 on: February 11, 2008, 10:24:01 PM »
Ovo nije nikakva novost, u BG se to radi od pocetka 90ih i to su na meti automobili sa CG tablama i ponajvise kombi vozila. Cijena koju traze "otmicari" se krece od 1000 pa do polovine vrijednosti vozila, a ako je kombi vozilo u pitanju i ako ima neki materijal u njega onda cijena moze da dostigne veliku cifru. Znam iz pouzdanih izvora meni vrlo bliskih.

motorsport

• Guest
Kradja auta u Trebinje
« Reply #16 on: February 11, 2008, 10:31:30 PM »
pa nije novo za BG al je novo za trebinje...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Kradja auta u Trebinje
« Reply #17 on: February 11, 2008, 10:40:27 PM »
A ja da imam ledja u BAr i ja bi to radio unosan je posao u svakom slucaju!Ako odbiju da plate prodat u djelove il prekucat i ekstra!

Offline Filip

• View Profile
Kradja auta u Trebinje
« Reply #18 on: February 11, 2008, 10:43:48 PM »
Bavio bi se kriminalom? ::bluesbrother::

motorsport

• Guest
Kradja auta u Trebinje
« Reply #19 on: February 11, 2008, 10:48:49 PM »
no comment