Author Topic: parking senzori  (Read 568 times)

motorsport

• Guest
parking senzori
« on: January 23, 2008, 03:13:39 AM »
dje ima u cg da se kupe, koliko kosta ugradnja?

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
parking senzori
« Reply #1 on: January 23, 2008, 10:44:00 AM »
ima kod Peleta,ima u PG 069-025-666,ima kod Kosaca u HN 70e senzori i ugradnja 25e vise ne moze biti...

Offline vuki

• View Profile
parking senzori
« Reply #2 on: January 23, 2008, 02:17:32 PM »
 ::offtopic:: imali kod kosaca daljinsko?

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
parking senzori
« Reply #3 on: January 23, 2008, 04:28:15 PM »
to treba raditi samo kod ljudi koji daju garanciju,posto i prilikom ugradnje moze dobro da se pogrijesi,pa da ti ne zapisti kad budes na 5cm :Dbtw...treba i uracunati cijenu farbanja

motorsport

• Guest
parking senzori
« Reply #4 on: January 24, 2008, 02:15:57 AM »
ja mislim da tu nema nesto mnogo filozofije oko ugradnje, dobijes uputstvo i gotovo... to je isto kao kad se stvorila prica da je ne znam ti kakav problem xenon-e ugradit, a ono sprdnja samo takva.... 

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
parking senzori
« Reply #5 on: January 24, 2008, 10:54:47 AM »
da,ali mora svaki da se stavi na tacno odredjenom rastojanju,da bi 'hvatao' sve tacke,jer kakve ti koristi ako ti je rupa nekih 5cm,a bas tu ti dodje neki stub :D

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
parking senzori
« Reply #6 on: January 25, 2008, 12:26:35 AM »
moj drug ugradjivao sebi i extra ispalo,samo se drzis upustva...on ih nije farbao,ostavio ih je crne...vuki,mislim da nema daljinsko kod Kosaca ali provjeri za svaki slucaj!vito ima...

Offline vuki

• View Profile
parking senzori
« Reply #7 on: January 25, 2008, 04:55:56 PM »
moram vidjet dal da uzimam novo ili da se dr*am sa prebacivanjem sa starog auta  jao

audi sport

• Guest
parking senzori
« Reply #8 on: February 28, 2008, 03:15:33 AM »
senzori moraju biti najmnje 30cm od zemlje i izmedu mora biti najmanje 20cm i po 10cm od krajeva auta(obicno idu 4kom. a nede 2 ili 3)vecina ih se ne smije farbati

acs

• Guest
parking senzori
« Reply #9 on: February 28, 2008, 12:10:57 PM »
a mogla bi se barem onaj mali okvir ofarbat pa neka ono glavno socivo ostane cisto jer kad vidim na sivo ili bijelo auto crne tacke  stomak mi se prevrne.inace su dobra stvar mora bi majku ubacit nesto e se ne mogu pofatat sa farbanjem branika...kakva je ta centralna jedinica u auto sto dodje.kako ocitava ona? ka kod mercedesa ono jel?

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
parking senzori
« Reply #10 on: February 28, 2008, 02:23:48 PM »
na mog klia ima sa unutrasnje strane branika oznaceno dje treba da stave senzori hahaha
slam.poke.drop.tuck.dope

mIRRa

• Guest
parking senzori
« Reply #11 on: June 06, 2008, 11:56:38 PM »
na mog klia ima sa unutrasnje strane branika oznaceno dje treba da stave senzori hahaha
meni je najjace ono sto ti svijetla prate skretanje...a ti senzori ti ne trebaju ako si dopar vozac :roll: ::drive2::

Offline tuningmaniak

• View Profile
parking senzori
« Reply #12 on: June 07, 2008, 08:20:22 AM »
E meni su bas nesto glupi oni zakretni farovi! A vezano za parking senzore, vrijede zlata! Pogotovo kod novih kola gdje po retrovizorima ali ni po osjecaju nemo's tacno procjenit zadnji branik! Jos ako ima kaki stubic na parkinge sto stavljaju - ogrebotina zagarantovana! Dok sam BX-a vozio moga sam u milimetar parkirat, al s Octavijom jok! ::offtopic::Mogu li se ti senzori ugradit na lajsnu od branika posto je ona podlezna cestim cesanjima i udarcima, pa da se sto ne pomremete?
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

mIRRa

• Guest
parking senzori
« Reply #13 on: June 07, 2008, 03:35:36 PM »
E meni su bas nesto glupi oni zakretni farovi! A vezano za parking senzore, vrijede zlata! Pogotovo kod novih kola gdje po retrovizorima ali ni po osjecaju nemo's tacno procjenit zadnji branik! Jos ako ima kaki stubic na parkinge sto stavljaju - ogrebotina zagarantovana! Dok sam BX-a vozio moga sam u milimetar parkirat, al s Octavijom jok! ::offtopic::Mogu li se ti senzori ugradit na lajsnu od branika posto je ona podlezna cestim cesanjima i udarcima, pa da se sto ne pomremete?
istina ziva,kad sam polagala na golfa,jako tesko mi je bilo da procijenim za garazu,mada,ekspert je ekspert... jaoionako su uglovi nepregledni,a ne jos i da vidis zadnji branik. really!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
parking senzori
« Reply #14 on: June 07, 2008, 04:43:39 PM »
ja bih neke parking senzore koji pishte kad oce narod da se parkira pored/iza/ispred mene - da ih chuju ti strashni shoferi i da me ne zakache kao sto se do sad desilo bezbroj puta.prestao sam da brojim frchke po branika
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
parking senzori
« Reply #15 on: June 07, 2008, 10:18:17 PM »
ista stvar plus me pizdi ono pistanje od senzora,ja sam prije par dana cekao u onoj ulici pored vode u koljenu 10min,prvo je neka cici pokusavala sa puntom cabrio da se parkira pa onda jedan sa vw3 i odustali su ... na kraju ja ubodoh kombi na to mjesto ... ali zato imam fleke na svakom cosku ! baj d vej,obozavam na semafore da se primicem ljudima koji imaju senzore :)

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
parking senzori
« Reply #16 on: June 07, 2008, 10:41:25 PM »
Dobra Ti je fora za primicanje, al zar senzori ne piste samo kad se ubaci u rikverc ::msn-wink::! I pazi se da neko ko neume ne proba tebi da se primakne u branik pa eto odma lanchane razvaljotke, daleko bilo!!!! A frcke ces imat kako god okrenes ::yes::!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

mIRRa

• Guest
parking senzori
« Reply #17 on: June 07, 2008, 11:07:13 PM »
ja bih neke parking senzore koji pishte kad oce narod da se parkira pored/iza/ispred mene - da ih chuju ti strashni shoferi i da me ne zakache kao sto se do sad desilo bezbroj puta.prestao sam da brojim frchke po branika
a bas ce ti neki ekspert danasnji koji navije VOLUME do kraja cuti senzor...boli ga ona stvar za tvoj branik.niko danas nista ne postuje. ranting3

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
parking senzori
« Reply #18 on: June 08, 2008, 10:38:27 AM »
Moj drug je naknadno ubacio senzore na mercedes B klasu i to nesto nije ispravno, jer ono stvarno pisti kad ubacis u rikverc ali na onom displeju ne pokazuje tacnu udaljenost od vozila nego stalno trepte one linijice (i na jedan metar i na pet metara isti djavo je sa pistanjem koje je konstantno nepromenjivo). Mada dobra je stvar dje radi iskreno!