Author Topic: primate li auto stopere???  (Read 298 times)

motorsport

• Guest
primate li auto stopere???
« on: January 23, 2008, 03:07:36 AM »
primate li auto stopere, eventualno neke dobre ribe ako stopiraju i sl.???? iskustva??  ::drive2::ja nikad ne stajem, ne volim to... a uvijek kad idem za HN ima ih milion sto stopiraju na niksicke semafore i na cetinje na raskrsnicu, a kad idem iz novog za PG u budvu na raskrsnicu ih je isto masu...     :party:

Offline SFU

• View Profile
« Reply #1 on: January 23, 2008, 07:58:04 AM »
zavisiprimam kad sam raspolozen, kad je loshe vrijeme (kisha/shjever/snijeg), kad ima mjesta u autu i naravno kad ima neko poznat ...a shto se tiche klijentele znachi primam sve (stare, mlade, djecu, mushko, zensko ...) ali nikad debele ljude (ljeti) i nk narkomane (shto su klepali po pg pa chekaju stop)...

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #2 on: January 23, 2008, 08:49:41 AM »
uh, ja sam dosta vremena stopirao dok sam ucio na ct bilo je svakakvih iskustava, tako da (kao sto slavko kaze) zavisi od vremenskih uslova,ali i od toga kako uspijem procujeniti osobu koja stopira (u tih 5 sekundi) jer stvano ima svakakvih ljudi (i vozaca i stopera)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #3 on: January 23, 2008, 08:52:15 AM »
ma samo dobre ribe :) ::e30::

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #4 on: January 23, 2008, 09:42:19 AM »
Da, stajem... sjetim se kako je meni bilo dok sam isao srednju i na fakultet (i jedno i drugi van mog grada)

Offline Filip

• View Profile
« Reply #5 on: January 23, 2008, 11:34:43 AM »
nisam stajao do sad nikome... Moze se desiti nekad.... ::big_boss::

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #6 on: January 23, 2008, 11:39:55 AM »
ni ja isto...sem kad me neko na trajektu pita da ga povezem par km pa mi glupo da mu kazem NE!!!

Offline SFU

• View Profile
« Reply #7 on: January 23, 2008, 01:01:17 PM »
... sjetim se kako je meni bilo dok sam isao srednju i na fakultet ....
pa naravno!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline vuki

• View Profile
« Reply #8 on: January 23, 2008, 02:16:17 PM »
ja se napravim lud  happydanceali ako vidim nekog starijeg, uvijek ga pokupim, pa cak ako treba i odbacim dje mi nije usput  ::bicycle::

Offline Laki

• View Profile
« Reply #9 on: January 23, 2008, 05:17:33 PM »
Sve zavisi od raspolozenja.Mada uglavno stajem.Jer kada se sjetim da sam cetvrti razred srednje morao svako jutro u 6 sati stopirat za BD. jao Mada imao sam tu srecu da sam uvjek bio sa dvije drugarice,pa su nam odma stajali. respect
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline NSX

• View Profile
« Reply #10 on: January 23, 2008, 09:53:14 PM »
Ja sam stopirao u Srbiji dok sam zivio od 7. osnovne do 2. srednje kad nije bilo buseva, a cesto ih nije bilo jer su bile sankcije. Sta da vam kazem stajao sam na semaforu sa kuravama i ciganima sto peru prozore, bas onako odabrano drustvo :D

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #11 on: January 23, 2008, 10:32:44 PM »
Bas super iskustvo NSX happy2 happy2 happy2Ja sam par puta stopirao,zapravo isao sam kuci iz skole sa drugom koji stalno ide stopom kuci,i ima srece s tim odma mu neko stane,i onda se ja uslepam s njim i boli me uvo.

motorsport

• Guest
« Reply #12 on: January 24, 2008, 02:03:59 AM »
Da, stajem... sjetim se kako je meni bilo dok sam isao srednju i na fakultet (i jedno i drugi van mog grada)
e brate moj, i ja kad sam isao u srednju iz HN u Tivat, svako jutro na trajekt nesretni moli za prevoz... uzas... al opet nesto ne volim da stajem, ne znam, ima svakakvih budala....

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #13 on: January 24, 2008, 08:15:29 PM »
e braco moja,stanem ja jedno jutro posle trece smjene zeni sa dvoje djece onamo pored sina od gorice C put zagorica,pada kisa a oni bez kisobrana ... pa kad je pocela da me psuje ''MRS OD MENE NUZNICE JEDAN STRAZARSKI PACENICE JEDAN MENE SI NASAO SA DVOJE DJECE P.... LI TI MATERINA'' i jos svasta nesto a ja sto cu, dobro se dobrim vraca sto bi reka' ivo andric stari s(h)toper,ocistim tapacire od kise i put kuce ... od tada,ne vise ni kad je muka najveca osim onome koga poznajem !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #14 on: January 24, 2008, 09:46:05 PM »
greote hahahaha kakvog li naroda ima hahah...boze mili

motorsport

• Guest
« Reply #15 on: January 24, 2008, 09:49:22 PM »
haha, svasta... ti jos da im ucinis a ona tako....  ::taz::

Offline SFU