Author Topic: Jos jedan udes...  (Read 2146 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #20 on: November 16, 2008, 04:42:07 PM »
ovo je nevjerovatno...slomi mi se drug nesretni prije uru dvije na lovcen gore...106 pug vs. 2-ka gti 8v...let do gore,sve neplanirano,staza otvorena..taman ono najljepse vrijeme za jurcanje predvece,vidis put a vide se i farovi nadolazeci...izasa je iz lakat krivine drugom,full sut do sledece blaze krivine,a od tamo ko ce drugi no PROKLETI miljanic sa Dajcom sto drva cera..bez farova,bez icega...udara u predio prednjeg lijevog dijela kamiona,pa u bankinu,pa niza stranu...rame,zglob i rebra...dobro je prosa..taj gabelj od miljanica je vec ima slicnih udesa,prvo je mene ubio pjan u donje polje i slomio mi lijevi blatobran zadnji na mercedesa,pa je onda kokotovic uletio sa golfom 1 sredjenim kabrio u istu krvinu ka ovaj sad pod njega,jedva preteka momak...eo opet sad...definitivno se sad zajeba,jer je potrefio na nezgodnu familiju.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #21 on: November 16, 2008, 05:00:10 PM »
Uf,uzece mu dajca i izgrebat mu ga citavog ! Aj ne kuni babo jedna no neka je taj momak ziv i zdrav a ti svoj posao!Prije neku noc sam ja slikao dvoje kola posle udesa na raskrsnici kod Hitne pomoci,covjek je sa merc izlazio sa parkinga kod biblioteke puni desno a tip iz pravca zagoricha sa pasatom isao preko 100 ... ovaj sa merc nije uhvatio prvu traku nego u lijevu posao i odbio pasata koji je vrckao 20-30 metara a zatim preskocio ostrvo i dao gas a onda preskocio ogradu i zavrsio iza MRCA (vojne bolnice) ili tacnije tik ispod stajalista za BUS !!!

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #22 on: November 16, 2008, 05:08:39 PM »
sto ti je njemac jbt :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #23 on: November 16, 2008, 05:27:12 PM »
neka neka,u pobjedu ce sutra ja vjerujem...alkohol u krvi nadjen ;)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #24 on: November 16, 2008, 06:05:09 PM »
ja na semafore sinoc, ispred mene 3ka gti zadnja stakla zamagljena ali ono da se ne vidi prst i ispred neki tamnosivi bmw hn tablica. Pali se semafor, bmw ide unazad ??? da udari 3ku, trojka ide unazad i udara u mene i ja samo cujem plastiku KRCCCCCCC izlazim kad vidim nista hahahhahmomak se izvinjava, nije me vidioe sto ti je PLASTICNO auto.Udario je branik dolje iznad "splitera" i pored tablice i to se savilo i vratilo hahah .Drugacije bi proshao da je LIM :) ili nida bog da sam u madjovog renoa bio hahahahovaj sa bmw-om je naravno samo produzio i utekasuperishka :P)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline MUGEN

• View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #25 on: November 16, 2008, 06:16:19 PM »
ti se sprdas...a ti udari koji se na oko "ne vide" su najgori...tako je meni drug na semafore ...udario ga lik sastavio...namrtvo...izasli...nikome nishta...posle kad je dosha imao je shto vidjet...luftovi svi poshli u kurac...jesi li sve to dobro provjerio
Izbrisan clan

Offline tuningmaniak

• View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #26 on: November 16, 2008, 06:22:51 PM »
E moj devile nek je taj zdravo i dobro, al nek mu je za nauk, cus trkanje na lovcen u dvoje, pa to sami vi cetinjani izvodite, pa vi je neko drugi kriv kad "izleti" iza krivine. No da te ja pitam, jes da je  ::offtopic:: al cu kratko: jel onaj bijeli PUG sto se njime trkas gore po tija brda ima neku bijesnu haubNu? Vidjog jednog danas na obilaznicu. Ne djeluje lose ovako odoka!I da te pitam znas li sto o tamno zelenoj metalic Octaviji 1,6 limuzina stari model, blago izgreban zadnji branik, neke vrljave rotkapne; gore sa Cetinja, jedno 2-3 godine se vozi kod vas, rece mi momak kako se zove al zaboravig, bijah dana s da je gledam danas, pa reko da provjerim kod tebe to.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline MUGEN

• View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #27 on: November 16, 2008, 06:24:32 PM »
hahahaha bijah danas da je gledam danas :D idem i ja danas da shmirglam felme sjutra :D ja i davor :D :D
Izbrisan clan

Offline tuningmaniak

• View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #28 on: November 16, 2008, 06:53:17 PM »
koga? skodu?

Offline devil_may_cry

• View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #29 on: November 16, 2008, 07:00:34 PM »
E moj devile nek je taj zdravo i dobro, al nek mu je za nauk, cus trkanje na lovcen u dvoje, pa to sami vi cetinjani izvodite, pa vi je neko drugi kriv kad "izleti" iza krivine. No da te ja pitam, jes da je  ::offtopic:: al cu kratko: jel onaj bijeli PUG sto se njime trkas gore po tija brda ima neku bijesnu haubNu? Vidjog jednog danas na obilaznicu. Ne djeluje lose ovako odoka!I da te pitam znas li sto o tamno zelenoj metalic Octaviji 1,6 limuzina stari model, blago izgreban zadnji branik, neke vrljave rotkapne; gore sa Cetinja, jedno 2-3 godine se vozi kod vas, rece mi momak kako se zove al zaboravig, bijah dana s da je gledam danas, pa reko da provjerim kod tebe to.
ko je lud,ne budi mu drug :DTo je 106-ica LAKIJEVA,koji je izaziva hamana odale...i sve sa foruma :) taj pug...ubija!zvuk perfektan...izgleda extra...samo da makne one rally felme,jer mu ne idu sa haubom ;)ova sto je ja vozim ponekad je losa,limarija kurca ne valja...ona je i slomljena danas..al ide dobro.inace,ne znam za oktaviu,imaju 3 u cetinje zelene...2 su dobre,jedna ne valja.provjericu koja je ta tvoja sutra/preksutra,pa ti javljam.ako je to jedna sto se lijece na nju,bjez od toga!preko rupe i lezecega 70 prolazi redovno..javljam ti sutra ;)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #30 on: November 16, 2008, 07:13:12 PM »
Ok tenkju veri mach! Usput ova je parkirana onamo kod Martex prodavnice na obilaznicu, tj. nekih 20-etak metara posle martex-a, i nije neka cvecka onako izgledom!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #31 on: November 16, 2008, 07:18:51 PM »
pa to mi je blizu skole!obilaznica - mkruzni put (sav raskopan) ?extra,pogledacu ti ujtro to ako bude tamo.inace,kad dodjete na cetinje javite se skoda vi u oganj izgorela!edit:  bio sam nocas da je vidim...to je ona sto joj fali znak otpozadi?nije losa na oko,ne znam kako je vozena,niti cija je...ujtro cu je bas zagledat,a ako nadjem vlasnika i probat,pa cu vam javit ;)
« Last Edit: November 16, 2008, 10:10:02 PM by devil_may_cry »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #32 on: November 16, 2008, 11:17:27 PM »
Ma gledao sam je ja danas, al nemah kad da probam, bio nesto pooslovno do becica. Jes to je ta bez znaka. Nudio mi je momak da je probam al nemah kada, mene samo zanima kako je vozena, da nije bambarisana gore po tija vasig lezucig policajaca i sl, a znam majstora kod koga je odrzavana pa cu ostalo provjerit.Aj da ne Off Topic-amo vodje sto saznas metni na PM! Pozdraf.

Offline brzi_pas

• View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #33 on: November 17, 2008, 02:45:49 AM »
ko je lud,ne budi mu drug :DTo je 106-ica LAKIJEVA,koji je izaziva hamana odale...i sve sa foruma :) taj pug...ubija!zvuk perfektan...izgleda extra...samo da makne one rally felme,jer mu ne idu sa haubom ;)
Josh jednom cu ti rec, i nikad vise!Broj Vojov sto vozi 'amana mozesh da dobijesh kad god ocesh, pa da se dogovorite vi izazivaci u sto ocete da se trkate, pare, kola, kuca...nije ni bitno... no je ljepshe ovuda prosipat pricu izaziva hamana i sve vas...No izgleda cekate snijeg pa onda taman sa tim Dajcom taj sve da nas poubija....
Nobody move, nobody get hurt!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #34 on: November 17, 2008, 03:11:51 PM »
bez nervoze,bez nervoze...svi znamo kako se odvijala prica..ja molit nikoga necu ;)no neka.ovaj sa dajcom je u stanicu,nema ni jednoga papira od kamiona  rofl rofl rofl

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #35 on: November 17, 2008, 03:19:37 PM »
vojo nije smije da se proba, pih kakav je :)ni onaj mijo sa alfom, uzasima li sto na kladionicu danas
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline devil_may_cry

• View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #36 on: November 17, 2008, 03:21:26 PM »
bogami slabo,ponedjeljnik.

Offline brzi_pas

• View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #37 on: November 17, 2008, 06:06:18 PM »
bez nervoze,bez nervoze...svi znamo kako se odvijala prica..ja molit nikoga necu ;)no neka.
prica se zavrshila brisanjem topika, ne od moje strane...Niko od nas nije izazivao nikoga nit' prica kako smo opasni, ti si krenuo sa tom pricom, i i dalje je prepricavash kao urbanu legendu...Kao sto rekoh, svaki dogovor se moze napravit i da ne zaboravim, dje kod i kad god mi iz maslina smo brzi od cetinjana  rofl rofl rofl
Nobody move, nobody get hurt!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #38 on: November 17, 2008, 06:11:04 PM »
hahha,sanjajte!nikome se nismo dali,pa necemo ni maslinarima!samo nemoj da bude ka za barane,jer su prijetili,htio sam sa meganom da ih postidim,al me nisu zvali...muske devojcice  roll2p.s. bivsa mi je iz maslina,ibretnica!

Offline MotobikeR

• View Profile
Jos jedan udes...
« Reply #39 on: November 17, 2008, 07:21:05 PM »
kolko velicas te cetinjane ka` da mi ne znamo kakvi su jbt :)