Author Topic: Forum  (Read 17293 times)

Offline shajo

• View Profile
Forum
« Reply #460 on: May 11, 2009, 09:25:36 AM »
jedna stvar je jako bitnasajt MR ce biti malo izmijenjen u daljoj buducnosti. o cemu se radi ???radi se o tome da ce biti za sada jedini sajt ili forum koji ce pratiti rad crnogorskog auto moto sporta, koji ce promovisati vozache shto se kaze od A do Å  , kao i njihove sponzore, pratiti svaku trku, ucestvovati u realizaciji istih i tehnicki pomagati crnogorsku federaciju.znaci forum ce biti 80 posto trkachki, 20 posto kao i do sad, samo shto ce sve ove teme ne vezane za trke biti kao podforum.glavne teme ce biti kao sto rekoh iskljucivo trkacke ... kalendari pravilnici homologacije ce biti kako mi kazemo "STIKI" :)ima toliko dobrih automobila, toliko dobrih vozaca i jako je velika steta ne govoriti o njima i ne raditi sa njima.MR ovih dana okuplja 4-5 vrhunskih fotografa koji su se vec oprobali u ovom poslu, nekoliko novinara ...bitno je da je krenulo.
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #461 on: May 11, 2009, 09:55:11 AM »
aj sa srecom ti visoki covjece!

Offline Laki

• View Profile
Forum
« Reply #462 on: May 11, 2009, 09:56:58 AM »
Samo naprijed.Ovo na prici izgleda extra,sto ne znaci da nece tako i biti. ::thumbsupup::
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline mili

• View Profile
Forum
« Reply #463 on: May 11, 2009, 09:59:55 AM »
Sve u svemu, imamo namjeru da i sa Vama porazgovaramo prije bilo kakvih promjena. Da zajedno dodjemo do zakljucka koji je najbolji put da dobijem vrhunski sajt specijalizovan za auto moto i karting sport. Nadam se da cemo se brzo organizovati i napraviti jedan sastanak face-to-face. Do tada, možete i da napišete svoje vidjenje na PM ili javno.

Offline TROPHY

• View Profile
Forum
« Reply #464 on: May 11, 2009, 11:53:55 AM »
Bash mi je drago zbog svega ovoga, a i vrijeme je bilo vishe...Svidja mi se shto ce se brisati chlanovi koji nakon registracije vishe nikad nisu ushli na forum ::thumbsupup:: ali isto tako nebi valjalo da ovi novi i buduci 'silni'  happy chlanovi ne budu aktivni.I ne svidja mi se bash toliko da forum bude 80% trkachki, a 20% ka' do sad, bolje da se svede na nekih 50-60%max-trkachki, jer iskreno ja troduplo vishe zam vozacha i informacija iz svijeta F1, WRC-a,... sadashnjih i proshlih (sezona), nego ovih nashih domacih takmichara u automobilizmu,... hehEvo ja sam svoje mishljenje izlozhio javno respect

Offline mili

• View Profile
Forum
« Reply #465 on: May 11, 2009, 12:02:37 PM »
Nismo rekli da su trke samo ovo što naši vozaci voze. Automobilizam za nas predstavljaju sva zvanicna takmicenja, kupovi, lige, šampionati. Ovih 20% otpada na neformalne diskusije, NEZVANICNA okupljanja, tuning, savjete, oglase.... Po meni bi ove strane trebale da budu vodic za modernog sportskog novinara koji ce od nas saznati neku novost, a zatim kao pravi profi sve to provjeriti i drugim vezama i objaviti! U prošloj takmicarskoj sezoni smo imali strašan problem jer mediji zbog svih neslaganja i trvenja medju savezima i takmicarima nijesu uopšte htjeli da se bave auto sportom. Cast izuzecima, moram da naglasim da je profesionalizam na VRHUNSKOM nivou pokazao gospodin Vukota Cupic iz Pobjede kao i Dražan sa TV Pink. Odmah za njima je Todor Brajkovic iz Dana koji je iskakao iz price na momente, ali mu nije za zamjeriti.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #466 on: May 11, 2009, 03:34:26 PM »
Sve je to super, i postujem to sto kazete, ali npr.,  glupo bi bilo da se ove teme sto su sad na forumu (garaza, okupljnja, tuning, styling, muzika, MR servis ......) bude pod JEDNIM PODFORUMOM. (iako te teme nijesu potpune.....)Moje neko misljenje.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline bmw_fan

• View Profile
Forum
« Reply #467 on: May 11, 2009, 03:44:08 PM »
dobrodoslicu zelim...sve je cool al jedino sto mi licno (ne mora da znaci svima) recimo smeta je 'skrto' predstavljanje novih clanova, licno mislim da bi novi clanovi trebali reci nesto vise o sebi (ne mora se pisati jedinstveni maticni br. i br licne karte) npr. pozdrav svima, ja sam jovan, iz podgorice sam vozim lanciu deltu i nadam se dobro druzenju i sl stvari. eto to je od mene za sadpozdrav i dobro nam dosli :)

Offline TROPHY

• View Profile
Forum
« Reply #468 on: May 11, 2009, 05:05:34 PM »
I agree! ::msn-wink:: ::yes::

Offline mili

• View Profile
Forum
« Reply #469 on: May 11, 2009, 07:48:26 PM »
Sve je to super, i postujem to sto kazete, ali npr.,  glupo bi bilo da se ove teme sto su sad na forumu (garaza, okupljnja, tuning, styling, muzika, MR servis ......) bude pod JEDNIM PODFORUMOM. (iako te teme nijesu potpune.....)Moje neko misljenje.
Mi govorimo o maloj promjeni koncepcije, nikako ne želimo da bacimo u smece sve što je neko do sada stvarao. Ipak bi to bilo malo bzvz, jel'da?

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #470 on: May 11, 2009, 07:57:33 PM »
Pa dobro nijesam ja mislio da ce te to bacit u smece kao sto ti kazes, vec sam mislio da ce te malo da ga sakrijete u neke podforume ::msn-wink::No samo naprijed, momci pa srecno!!!! cheers1PS: Licno neko moje misljenje, da je izgled vec ovog postojeceg foruma malo ruzno, to sam jos davno govorio kod se ovako napravilo........pa mozete mao vise racing fora napravit............( OVAKO SAMO JA MISLIM NEMO KO DA MI GUNDJA  :tease:)

Offline TROPHY

• View Profile
Forum
« Reply #471 on: May 11, 2009, 08:00:12 PM »
Da li bi neko bio ljubazan da mi kazhe postoji li zvanichno MR Club? citao sam negjde ranije da da. Ako ne, planira li se osnivanje, a pod tim podrazumijevam placanje chlanarine, chlanske karte sa popustima u raznim prodavnicama auto kozm, opreme i djelova, kao i da se ispod nickova ispisuje npr 'MR Club member' ili ako se nije chlan 'Forum user' :) kao na ostalim velikim forumima i klubovima...Hvala...

Offline Laki

• View Profile
Forum
« Reply #472 on: May 11, 2009, 08:22:25 PM »
MR Club postoji. ::yes::
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #473 on: May 11, 2009, 08:40:56 PM »
Boze zdravlja ::blowup::

Offline ObeliX

• View Profile
Forum
« Reply #474 on: May 11, 2009, 08:42:19 PM »
NVO Montenegro Racing,ako se dobro sjecam  happy2

Offline MotobikeR

• View Profile
Forum
« Reply #475 on: May 11, 2009, 08:58:01 PM »
i pocinje sve ovo u pravo vrijeme kad ja treba da dobijem vozacku, hehe :P  ::thumbsupup::

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #476 on: May 11, 2009, 09:54:42 PM »
i kupujes dizela :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline shajo

• View Profile
Forum
« Reply #477 on: May 11, 2009, 10:30:24 PM »
mozda sam se ja malo loshije izrazio ili nepreciznije. kad sam rekao podforum mislio sam na to da ce u sushtini veci dio priche da se svodi na trke, zvanichne trke forum ce biti podijeljen na 2 dijela    1. dio trke2. dio sve i svashta kao i do sadovaj prvi dio je jako bitan za crnogorske takmicare, klubove, medije, gledaoce... zato mora da bude mnogo prostiji i mnogo ozbiljniji... ipak ce tu biti dosta reklamiranja klubova i sponzora, ne bi bilo u redu da ispod reklame za vodu pishe shajo kako mu se zubori :)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Forum
« Reply #478 on: May 11, 2009, 11:10:40 PM »
shajo/admine oce li se sto cinjet oko organizovanja kakvih dragova i slicno?shipchanik odlicna lokacija..od clanarina i 'sponzora' se kupi oprema za mjerenje i eto.Ima li kakve shanse da bude toga?u nashoj lipoj to ima skoro pa svaki mjesechttp://www.youtube.com/watch?v=y00JfrePJR4&feature=channel_page
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
Forum
« Reply #479 on: May 11, 2009, 11:14:12 PM »
tridza polako BRE. ubrzo stupamo u kontakt sa momcima i TS-a pravilo draga je 2 trake odvojene bankinama ili zidom, tako da shipchanik najvjerovatnije otpada ali je 8-8 idealna za to :)da vidimo prvo neki tunning styling da se organizuje za pochetak