Author Topic: Forum  (Read 17364 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #100 on: June 12, 2008, 03:50:38 PM »
ako me ne podsjecate na ove strumfove grom me ubio, jos ste plavi ka oni i samo radar da postravite roflsvudje mora bit neko glavni rofl
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #101 on: June 12, 2008, 03:57:35 PM »
Slazem se i ja da ne treba svim modearatorima dozvolit da brisu postove jer neki brisu po sopstvenom nahodjenju!Stvarno ima i onih koji svakoga ispostuju ali treba malo sankcionisat to brisanje bez razloga samo zato sto se nekome ne svidja sadrzaj posta.I warn je OK stvar za one koji zgrijese a ne opominjat one koji otvoreno procaju...Cist primjer je izbacivanje - Banovanje filipa_pg svaka cast!
naravno da ce se postovati,a ako se ne postuje slijedi  ::bann::.tu odluku pozdravljam,al nema potrebe za k*rcenjem tipa "iza vrata" " ja moderator" i slicno...ispunjavajte obavezu kako treba i manje dizanja muda.niste nista bolji ljudi od nas,obicnih usera,zato pssst.pusa.
POTPIS!  ::yes::

motorsport

• Guest
Forum
« Reply #102 on: June 12, 2008, 04:54:07 PM »
momci samo opusteno sta vam je... niko ne izigrava silu ovdje, al se neke stvari moraju poshtovat i pravilnik vazhi za SVE clanove podjednako... da nema moderatora samo zamislite na sta bi forum lichio, bukvalno na "chat room".... Sto se tiche brisanja postova, tu nema nikakve prepirke, ne brisu se BEZ RAZLOGA sigurno... nemate se sto bunit zbog toga.... ps. devil (i ostali...) zamolio bi te da uljepsas malo svoj rjecnik (qrcenje, muda i slicno) i da kontrolises mangupisanje po forumu (djeca popaljena, i nekakve prijetnje za ulicu i tako to.... )ps.2 vidim da dosta ljudi ovdje UOPSTE nije procitalo pravilnik, jer vjerovatno misli "TO NE VAZI ZA MENE", pa eto apelujem opet da svako procita i da se pridrzava istog kako bi sve ovo lichilo na nesto....

Offline SFU

• View Profile
Forum
« Reply #103 on: June 12, 2008, 05:38:35 PM »
...ne sprdajte se djeco pomamljena.
VRH /\

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Forum
« Reply #104 on: June 12, 2008, 05:56:37 PM »
slavko oli ban? ne brecaj se clap2
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline stefan123

• View Profile
Forum
« Reply #105 on: June 12, 2008, 06:33:14 PM »
No Comment......Nadjite se u kafic pa mlatite u prazno a ovo je forum o automobilizmu pa se s toga drzite teme...Moderator opomijne ZATO STO SI PREKRSIO PRAVILO....i tako iz dana u dan....Kad previse puta prekrsis pravilo...pozdrav...I kad te opomene obratis se ako oces njemu na pm a ne na forum...Jer TAKO KAZU PRAVILA, A PRAVILA NISU TU BEZVEZE...Neko napise GLUPOST TOTALNU (tipa aa uuu vvvvhuiadh ashgd deset smajlija) i onda se buni kad se taj komentar obrise ?? Znate li na sta bi forum licio bez brisanja off-a....Na vrtic...ma i vrtic je divan....Sta je problem sa "iza vrata" (necu valjda pisat, "Dogovorili smo se mi moderatori van foruma" ????)....Samo iskompleksiran lik to nece shvatit tj. shvatit ce kao da se neko qrci...Mislis da sam ja ponosan na to sto sam moderator ?? Jesam strasno...samo o tome po citav dan razmisljam....za to zivim....Bolje se skoncentrisite da nesto pametno na forum napisete, kad dodje neko novi da ima sto da procita nego sto se "bunite" i pisete 46176 postova OFF-a....budite mi zdravo  really!
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

acs

• Guest
Forum
« Reply #106 on: June 12, 2008, 06:52:03 PM »
o majko sveta valjda znam sto je warning ( naelektrisana zica jel  ::bleh:: ) nego sam mislio kako se to stavlja-i dobio objasnjenje-znaci u % ...oket. stavite sto znam ja.ako vam je merak

duka

• Guest
Forum
« Reply #107 on: June 13, 2008, 08:15:55 AM »
No Comment......Nadjite se u kafic pa mlatite u prazno a ovo je forum o automobilizmu pa se s toga drzite teme...Moderator opomijne ZATO STO SI PREKRSIO PRAVILO....i tako iz dana u dan....Kad previse puta prekrsis pravilo...pozdrav...I kad te opomene obratis se ako oces njemu na pm a ne na forum...Jer TAKO KAZU PRAVILA, A PRAVILA NISU TU BEZVEZE...Neko napise GLUPOST TOTALNU (tipa aa uuu vvvvhuiadh ashgd deset smajlija) i onda se buni kad se taj komentar obrise ?? Znate li na sta bi forum licio bez brisanja off-a....Na vrtic...ma i vrtic je divan....Sta je problem sa "iza vrata" (necu valjda pisat, "Dogovorili smo se mi moderatori van foruma" ????)....Samo iskompleksiran lik to nece shvatit tj. shvatit ce kao da se neko qrci...Mislis da sam ja ponosan na to sto sam moderator ?? Jesam strasno...samo o tome po citav dan razmisljam....za to zivim....Bolje se skoncentrisite da nesto pametno na forum napisete, kad dodje neko novi da ima sto da procita nego sto se "bunite" i pisete 46176 postova OFF-a....budite mi zdravo  really!
Da pojasnim nesto (glupo mi je sto ovo uopste moram pisati). Nisam od juce na ovome forumu da ne znam pravila i nikad ne pisem gluposti nego gledam da doprinesem korisno koliko znam i mogu. Sto se tice brisanja postova mislim da se na forumu ustalilo jedno nepisano pravilo da se u galerijama slika pojedine prokomentarisu i da se sjutradan ili za 2 dana (kad ih procitamo mi svakodnevni  posjetioci foruma) svi ti komentari izbrisu. I Denis kao admin je tako praktikovao i uopsteno mi se uvjek svidjalo vodjenje foruma jer se uvijek znao red.Znaci zasmetalo mi je juce sto je izbrisan samo moj post a smatram da je trebalo da se izbrisu svi do Mirinih slika. Ako i dalje mislite da nisam u pravu i da nema rasprave sa moderatorima kao sto rece Stefan onda da se fino pozdravimo ...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Forum
« Reply #108 on: June 13, 2008, 08:47:36 AM »
nisu to ljudi,moderatori su aliens in our bodies. -_-mira pometnju napravi jbt :peo moderatori dragi,vidite sto radite sa ponasanjem vasijem?oce da ide coek...:/ ::yes::keep it going  ::bash::
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

acs

• Guest
Forum
« Reply #109 on: June 13, 2008, 08:57:34 AM »
za sve ovo je kriva mira

Offline stefan123

• View Profile
Forum
« Reply #110 on: June 13, 2008, 10:05:04 AM »
Duka....nije nista tebi upuceno, nego uopsteno...Na forumu su poceli da preovladavaju off-topic postovi...Rijetko se nesto pametno procita....Dajte malo, da dignemo forum, da ga bar vrnemo dje je bio...Znam da mora bit OFF-a, tim prije sto se manje vise dosta nas zna inace, ali probajte da ga skoncetrisete u "Chit-Chat" sobu...Od sad ce sve sto moderatori procjene kao ne potrebno biti brisano istog momenta, necemo cekat i stvarat pometnje tipa ove...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #111 on: June 13, 2008, 07:23:54 PM »
Sve je ovo sto se do sad raspravljalo OK samo bi valjalo poslat PM da su ljuima obrisani postovi i razlog.To je resenje koje preporucujem kod problema sa brisanjem postova u temama koje nisu galerija i slicne.

motorsport

• Guest
Forum
« Reply #112 on: June 13, 2008, 07:26:50 PM »
milane, mora da nisi procitao, pazi sta pise u pravilniku:
-OBAVJEŠTENJE CLANOVIMA:Administratori i Moderatori kontrolišu sobe onako kako ih vidite i njihove odluke su konacne i neopozive.Oni ce editovati i/ili izbrisati postove i/ili njihove djelove da bi bili u skladu sa pravilima foruma. Njihova odluka je konacna. Ako mislite da je njihova odluka pogrešna, stavite sebi do znanja da oni ovo posmatraju kao treca strana i da svoje odluke sprovode na cinjenicama, a ne emocijama. Protestvovanje protiv tih odluka nece donijeti promjenu. To vam može samo "donijeti" upozorenje (warn).
nigdje ne pishe da su moderatori duzni da posalju na PM razlog zbog koga je obrisan....

Offline brzi_pas

• View Profile
Forum
« Reply #113 on: June 13, 2008, 07:37:26 PM »
A dal moderatori prolaze neku obuku, da bi bili u stanju da posmatraju stvari na cinjenicama???Mislim jes' da pitanje zvuci kao zajebancija, ali ono... ima masu moderatora (i svi su dobri momci da se razumijemo) ali desi se i da oni "malo" na svoju ruku odrade neshto... mislim neki ljudi su mi se zalili da su im izbrisani postovi a ne znaju zbog cega...Ovo pishem zbog foruma, i cisto da se ljudi odje osjecaju prijatno (kao ja) a ne da strepe oce li im o izbrisat post....Mislim, sto se mene tice, kako ocete, ne osjecam se ugrozeno, ali vidim masovno nezadovoljstvo je zavladalo ovim forumom tako da.... razmislite ima li razloga...Pozdrav
Nobody move, nobody get hurt!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #114 on: June 13, 2008, 08:05:16 PM »
Znam denise nego sam to preporucio kao jedino resenje za ove pobune protiv brisanja postova.
A dal moderatori prolaze neku obuku, da bi bili u stanju da posmatraju stvari na cinjenicama???Mislim jes' da pitanje zvuci kao zajebancija, ali ono... ima masu moderatora (i svi su dobri momci da se razumijemo) ali desi se i da oni "malo" na svoju ruku odrade neshto... mislim neki ljudi su mi se zalili da su im izbrisani postovi a ne znaju zbog cega...
Mnogo moderatora mada je i vas 2-3 na pocetku opravljalo posao vrhunski!I slazem se sa mijom u potpunosti da ima nezadovoljstva u zadnje vrijeme i da vjerovatno ima razloga za to.Ja licno nisam imao problema sa brisanjem postova (sto kaze mijo ne osjecam se ugrozen) ali isto tako znam da su brisani ljudima i da su me pitali kako to...U svakom slucaju svi smo tu radi druzenja, radi razmjene iskustava i da pokusamo da pomognemo jedni drugima sto se do sada pokazalo kao OK stvar naravno i zelim da podsjetim sve nas da smo odje dobrovoljno!

motorsport

• Guest
Forum
« Reply #115 on: June 13, 2008, 08:09:48 PM »
kome je sta nejasno oko brisanja njegovog posta(ova), nek slobodno pita nekog od moderatora na PM o chemu se radi... eto, moze tako?

Offline stefan123

• View Profile
Forum
« Reply #116 on: June 14, 2008, 10:30:34 AM »
Mijo, Milane....sto je tu cudno ? Vama je ok jer vam se ne brisu postovi...jer rijetko pisete gluposti...Zale se oni koji na forumu ubijaju dosadu pa pisu sve i svasta....Naravno desi se i da moderator pogrijesi...jbg, ljudi smo...moramo grijesit, ali sigurno je vrlo rijetko  ::msn-wink:: Milane, kad je bilo 2-3 moderatora bilo je mnogo manje clanova, OFF skoro i nije bilo...sad...Vama/nama je mozda zanimljiv OFF i ta zeebancija ali kad dodje ozbiljniji covjek (koji je mozda neko ko sutra moze da nam pomogne u organizaciji normalnog skupa) i vidi u svakoj temi milion smajlija, svi se glupiraju itd itd - Sta ce da pomisli...samo ce logout da stisne i zavrsi s forumom.. ::msn-wink::Naravno da moderator ne moze slati PM za svaki obrisani post !! Kad bi tako radili trebalo bi 100 moderatora...SVAKO KO JE NEZADOVOLJAN NECIM NA FORUMU NEKA SE OBRATI MODERATOR-U/IMA NA PM !

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #117 on: June 14, 2008, 08:58:02 PM »
Po prvi put se slazem sa moderatorom  lolabove Mada treba shvatiti ove ljude kako se osjecaju kad im se redovno brisu postovi!  rofl
« Last Edit: June 14, 2008, 09:01:44 PM by 2fast4you »

Offline devil_may_cry

• View Profile
Forum
« Reply #118 on: July 30, 2008, 02:43:36 PM »
Mogli bi ubacit pdf "Prodaja",tako nesto,a da nema veze sa kolima.vidjeh to na hondaHR club,pa mi se ucinje korisno  ::thumbsupup::;)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #119 on: July 30, 2008, 07:02:12 PM »
nije ovo cdm...ne!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!