Author Topic: Forum  (Read 17306 times)

Offline MotobikeR

• View Profile
Forum
« Reply #500 on: May 14, 2009, 09:23:55 PM »
mogu li ja kako da vratim na engleski ?

Offline No_LiMiT

• View Profile
Forum
« Reply #501 on: May 14, 2009, 09:36:33 PM »
Kliknite Profil pa Korisnicki racun pa jezik izaberite :)

Offline mili

• View Profile
Forum
« Reply #502 on: May 14, 2009, 09:39:28 PM »
Vraticu ja default na Engleski pa ko oce neka izabere štamu se svidja na licnio profil

Offline mili

• View Profile
Forum
« Reply #503 on: May 15, 2009, 10:45:02 AM »
Bi?e nekih malih prilagodjavanja, cisto tehnicki. Želja nam je da postanemo (i postacemo) službeno glasilo sportskog automobilizma u Crnoj Gori. S tim u vezi ici ce jedna soba koja ce biti na centralnom mjestu naslovnice i imala bi naslov AUTO, MOTO I KARTING SPORT U CG. U njoj bi bile teme AUTO SPORT, MOTO SPORT, KARTING i možda OFF-ROAD. E sad, u sklopu teme AUTO SPORT ide na prvom mejstu AFCG (Automobilisticka federacija CG), u njoj pravilnici, kalendar, rezultati vezano za auto sport, pa PROFILI TAKMICARA u kojim ce biti stranice koje predstavljaju sve takmicare ponaosob sa njihovim rezultatima, slikama, sponzorima... , pa ispod toga PROFILI KLUBOVA, pa ispod toga forum.Eto, ukratko samo to bi bila osnova a detalje još uvije dogovaramo. Tacno da je tzo veliki posao, ali ce imati efekta. Nadam se da stari clanovi imaju povjerenja i da ce biti strpljivi dok se sve to sredi.Osim toga, svi koji su se prikljucili makar i informativno su se žalili da je skin sajta vrlo opterecujuc i da se teško navici na njega. Vidjecemo, radi se...E, da: imacete i kompletnu arhivu auto sporta od pocetka (Jugoslavija) pa do danas. Sve trke, svi šampionati, svi podaci!

Offline TROPHY

• View Profile
Forum
« Reply #504 on: May 15, 2009, 10:52:31 AM »
Osim toga, svi koji su se prikljucili makar i informativno su se žalili da je skin sajta vrlo opterecujuc i da se teško navici na njega. Vidjecemo, radi se...
Skin vrlo opterecujuc?????Svidja mi se da ce se napravit nova glavna soba za auto, moto i karting sport, jer ja se jedva snalazim, te su neka deshavanja (topici) u 'domaci auto sport', te neki u 'manifestacije'.... throw suck_kr \silly3Btw mozhe li se i po koja rijech napisat o tome shta je sa klubom????? poshto kolko ja vidim, ovo je samo forum... niti vidim chlanske karte, niti sponzore... heh ::badair::

Offline mili

• View Profile
Forum
« Reply #505 on: May 15, 2009, 10:55:05 AM »
Å to se tice kluba, ne mogu trenutno da obecam bilo  Å¡ta dok se ovo sve ne dovrÅ¡i Å¡to smo zapoceli. Teko onda idemo da vidimo Å¡ta se tu može.

Offline TROPHY

• View Profile
Forum
« Reply #506 on: May 15, 2009, 10:56:36 AM »
Ok, tenk ju, necu vishe dosadjivat happy heh

Offline ObeliX

• View Profile
Forum
« Reply #507 on: May 15, 2009, 11:05:17 AM »
cu`s skin opterecujuc -_- bolje da se oni prilagode nama,nego mi njima.

Offline nikola HN

• View Profile
Forum
« Reply #508 on: May 15, 2009, 09:51:49 PM »
arhiva je prava stvar clap2 clap2 clap2
amsk PODI HERCEG NOVI

Offline TROPHY

• View Profile
Forum
« Reply #509 on: May 16, 2009, 04:23:44 PM »
cu`s skin opterecujuc -_- bolje da se oni prilagode nama,nego mi njima.
::msn-wink:: ::yes:: ::thumbsupup::
arhiva je prava stvar clap2 clap2 clap2
Kakva arhiva? ? ?Btw, mozhe li se kako napravit da se slova 'ch' i c (ne c nego c kao curka :)) normalno prikazuju, a ne kao znak pitanja (?) Npr. kad se ukuca ili iskopira neki text koji sadrzhi gore navedena slova, i klikne 'preview' ta slova se normalno prikazhu, dok kad se text postuje ta slova se prikazuju kao '?'

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Forum
« Reply #510 on: May 16, 2009, 04:26:49 PM »
Ok, tenk ju, necu vishe dosadjivat happy heh
UBRZO NAKON TOGA  :vampire:
Btw, mozhe li se kako napravit da se slova 'ch' i c (ne c nego c kao curka :)) normalno prikazuju, a ne kao znak pitanja (?) Npr. kad se ukuca ili iskopira neki text koji sadrzhi gore navedena slova, i klikne 'preview' ta slova se normalno prikazhu, dok kad se text postuje ta slova se prikazuju kao '?'
groupwavea sto se tiche slova ? Zar ozbiljno moras da pitas? Znak pitanja je namjerno umjesto slova CH, CJ i slicno da bi mi pogadjali koja su slova u pitanju i tako forum postaje mnogo zanimljviiji hbeat
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline TROPHY

• View Profile
Forum
« Reply #511 on: May 16, 2009, 04:33:28 PM »
 rofl rofl rofl rofl rofl rofl roflA kako sam se presmijao! rofl Shalim se, sad stvarno necu vishe dosadjivat, iako je ovaj topic bash za to.... ::bleh::...A mozhe li se kako ubachit koji novi smajli? heh rofl
« Last Edit: May 30, 2009, 10:11:51 PM by mili »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #512 on: May 16, 2009, 08:36:24 PM »
Mene zanima, oce li se mijenjat logo gore ovaj MR ili.......I jos jedno, pitanje oce li se pravit sajt.......
« Last Edit: May 16, 2009, 08:45:54 PM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline mili

• View Profile
Forum
« Reply #513 on: May 17, 2009, 01:45:27 AM »
Veceras pao dogovor za sajt, ceka se cijena  really!
« Last Edit: May 17, 2009, 01:30:29 PM by mili »

Offline TROPHY

• View Profile
Forum
« Reply #514 on: May 17, 2009, 11:42:54 AM »
Meni je logo super! Iako je M od BMW-a :P

Offline brzi_pas

• View Profile
Forum
« Reply #515 on: May 18, 2009, 10:41:25 PM »
M nije od BMW-a , nego od Motorsport  really!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline TROPHY

• View Profile
Forum
« Reply #516 on: May 19, 2009, 10:53:11 AM »
A chiji je Motorsport?  \silly3 really!

Offline Nemanja

• View Profile
Forum
« Reply #517 on: May 26, 2009, 09:15:54 PM »
opaaa,dobili smo neke bojice :) ovo mi se F R I E N D svidja ::yes:: i ova zuta boja ::msn-wink:: pametnooo ::msn-wink::

Offline mili

• View Profile
Forum
« Reply #518 on: May 26, 2009, 09:23:21 PM »
ajd da zajedno smislimo titule za clanove. Dijele se po broju postova i idu 1-50. 50-10,.... Mislim da nije loše jer su titule ipak lijep motiv za komentarisanje. Možemo da ih odredimo da se odnose na automobilizam, a ne moraju da imaju nikakve veze sa autima. Odlucite sami.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #519 on: May 26, 2009, 09:25:29 PM »
ja nisam za..spamovace se..nastace trka za postovima
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!