Author Topic: auto gas?  (Read 1462 times)

Offline Filip_pg

• View Profile
auto gas?
« Reply #40 on: March 26, 2007, 01:01:16 PM »
skola nece mi pomoci da se jeftinije vozim,ali oce da mi cijena goriva ne bude problem i da skubem za plin a imam 5 kila goriva da ga palim ujutro...nije skola pojata...

coma

• Guest
auto gas?
« Reply #41 on: March 28, 2007, 09:08:57 AM »
ne filozofiraj, [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /] ne zivimo u Svajcarskoj, koji god fax da zavrsis kod nas ti treba za posao veza, a moraces mnogo jaku platu da imas, da bi mogao sebi da priustis da ne razmisljas o benzinu, a da ti ostane dovoljno para da uzivas u zivotu-posto ja ne robujem kolima, inace u autu imam,uvjek vise benzina nego li mnogikoji voze samo na benzin,i vrlo cesto ga eksploatisem, narocito,ako ne uvijek na otvorenoj dzadi ili na autoputu.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":cool:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]
« Last Edit: March 28, 2007, 01:19:39 PM by motorsport »

CORRADO

• Guest
auto gas?
« Reply #42 on: March 28, 2007, 01:16:05 PM »
bravo coma!!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
auto gas?
« Reply #43 on: March 28, 2007, 07:31:40 PM »
pobrka si se ti nesto...al dobroja imam drugaciji rezon i to je to...na kraju krajeva,ja imam da sipam,pa kolko god trosio...tako da je najvjerovatnije u tome problem

CORRADO

• Guest
auto gas?
« Reply #44 on: March 29, 2007, 03:09:16 PM »
filipe jel radis nedje?
« Last Edit: March 29, 2007, 03:13:31 PM by CORRADO »

Offline Filip_pg

• View Profile
auto gas?
« Reply #45 on: March 29, 2007, 03:16:36 PM »
ne...ali pitanje je postalo klasicno...i da ponovim,ne,ne radim... i da,uzimam pare od drugih...ali imam "fin" budzet dnevni...tako da...tako ce da ostane...

Offline bmw_fan

• View Profile
auto gas?
« Reply #46 on: April 03, 2007, 12:01:08 PM »
alo ljudi jel ovo pitanje plindze ili finansijskog statusa..filipe molim te skoro svi znamo da ne volis plinjduzu molim te..nemoj u off da ides

UNLIMITED

• Guest
auto gas?
« Reply #47 on: June 18, 2008, 08:50:49 AM »
Alo ljudi NE POSTOJI FABRICKI PLIN!!!!!!!!!!!!!!!!Nadjite mi jednu fabriku koja u ponudi sa fabricke trake ima auto sa plinom (osim Lade i Zastave ali to nisu auta). I taj plin koji vi zovete fabricki nije fabricki vec ga je ugradio neki ovlasteni servis negdje u zemlji iz koje je auto uvezen zato nemojte da vam prodaju mu*a za bubrege: bitno je da plin ugradi neko ko je strucan.Plin ima vecu oktansku vrijednost nego benzin tako da je bolji za motor nego benzin, nema prljavstine, i apsolutno je bezbjedan i za motor i za automobil.ako ugradjujete plin mislim da je za karburatore Lovato broj 1-provjereno najbolji tako nemojte da stedite na tome!

Offline vuki

• View Profile
auto gas?
« Reply #48 on: June 18, 2008, 09:08:57 AM »
UNLIMITED, predstavi se u sobi za predstavljanje novih clanova!!

Offline tuningmaniak

• View Profile
auto gas?
« Reply #49 on: June 18, 2008, 10:52:58 AM »
UNLIMITED je potpuno u pravu za sve osim za to da ne postoje fabricki modeli sa fabricki ugradjenim LPG uredjajem. Ne nisu ni zastava, ni lada, al se time bavi Opel (zafira TNG), BMW (nova 7-ica sa fabrickim sistemom mislim da se zove Bi-Fuel), zatim Subaru (legasy i stara Imepza), mozda ih ima jos al trenutno se nemogu sjetit, sve su ovo modeli kod kojih fabrika ugradjuje plin na traci ili tu opremu ugradjuju kod nekih specijalizovanih firmi, al u cjenicima dilera postoje zasebno isto kao i benzinski i dizel motori, e to treba smatrati fabricki ugradjenim plinom, a ne ovo sto po tvojoj zelji oni novo auto prije isporuke odvedu kod neke specijalizovane firme i ugrade ga a onda ti ga isporuce!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

sparco

• Guest
auto gas?
« Reply #50 on: July 21, 2008, 05:32:50 AM »
e sad kad ste se ispraznili dje u cg povest auto da se stavi p0lin  ?

Offline tuningmaniak

• View Profile
auto gas?
« Reply #51 on: July 21, 2008, 09:06:42 AM »
Vecina ljudi ide kod Lovata na zabjelo (to Ti je ono dje je Elevator - blizu Sawal-a) ili tamo na plinaru (Energo-Gas). za druge neznam da li postoje, mada cim svi ugradjuju kod ove dvojce onda ima nesto u tome. Eh da ovi iz Energo-Gasa Ti davaju unaprijed onaj sertifikat sto ce policija pocet da ga trazi (ne znam o cemu se radi) znam da su strumfovi rekli da ce pocet da iskljucuju iz saobracaja ta vozila koja ga ne budu imala, i ista se nece moc registrovat. To Ti je neki papiric koji je odvejern od njihove strane, pa kad stupi zakon na snagu odes samo kod strumfova (ili kod nekog drugog od ovih glavonja) i oni Ti to pecatiraju i Ti si onda slobodan k'o ptica.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline X3M

• View Profile
auto gas?
« Reply #52 on: July 21, 2008, 03:21:48 PM »
nema vise ovih kod elevatora