A jel to napravljeno i da se prebaca tezina za lijeve na desnu stranu volana, posto je SRS ugravirano i na volanu i ispred suvozaca??? Devilu, to sto si Ti opisao je ASR ili EDS tj.bolkada diferencijala i to elektronska ili automatska, i ona radi tako sto ABS zakljucava tocak koji se vise vrti nepotrebno (slajfuje) i svu snagu prebaca na onaj tocak sto ima bolji kontakt sa podlogom. Znam sto je i kako funkcionise jer to ima moja SKODA, a na merca tvoga se to nije ugradjivalo (siguran sam na 90%) jer je to 200E, tj.osnovni benzinac a taj uredjaj su imali samo jaci modeli sa boljom opremom (tipa 250TD, 300TD, 300E i ostala mnogobrojna rodbina).A to sto majstori pricaju mnogo ne slusaj jer znamo mi svi kolko oni znaju o savremenoj tehnici u automobilima. Oni ga zanju popravit al blage veze nemaju sto je sto. Mog prvog komsiju je jedan majstor iz Zagorica, inace "expert" za Skode, ubijedio da su ASR i ESP jedna te ista stvar samo sto ga je fabrika drugacije nazvala kod razlicitih modela. I evo na engleskom objasenjenje sta znaci SRS:As well as impact-absorbing crumple zones and the safety cell structure, SRS Airbags add an extra level of protection for Lexus occupants. Airbags are placed around the front, side, rear and top of the cabin to minimise the risk of injury during an accident. In some cases, the rate at which an airbag deploys is governed by the severity of the collision, which is determined by sensors and an on-board microprocessor.Ovo je skinuto sa nekog Lexusovog sajta