Author Topic: Honda Civic  (Read 7645 times)

Offline Filip

• View Profile
Honda Civic
« Reply #180 on: September 13, 2008, 10:27:00 AM »
oo Vuki RESPECT... super su legla

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #181 on: September 21, 2008, 04:27:51 PM »
Inace vuki ako moze preporuka: na civica tvog stavljaj samo neke tamne vise-krake felge, po mogucnosti crne farove i stopove, ma zwek da bidnes. Dugo ne vidjosmo da si nesto na nju radio, znam da je muka i da se nema al mislim da je vrijeme i da je zasluzila hondica nesto konacno da joj "uradis".
za felne je zavrsena prica. dok je motor u nju koji jes i kakav jes ostaju ove felne, a ako bude kakvih konja bice i racing felni...farovi i stopke ostaju stock, osim sto cu stavit jdm narandzaste zmigavce i oem maglenke sa okvirom u boji autaxenon, gume f1, felne nove = 800 eura , malo li jemoram odradit spustanje, lakirat krov, folije za stakla, jos neke sitnice...ccc 600 eura  jaoodprilike, mada sam los u obradi

Offline tuningmaniak

• View Profile
Honda Civic
« Reply #182 on: September 21, 2008, 04:37:19 PM »
...........nemogu uvecat ovu sliku sile nema.........a reko da joj ja nabacim taj jdm stil....aj okaci nesto bolje odnosno vecu sliku....a jesi li joj odradio spustanje na ovoj slici.........ako jesi mislim da treba jos.....
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Honda Civic
« Reply #183 on: September 21, 2008, 04:42:39 PM »
Ovim felmama ti ne fali nista,extra stoje,i lijepo mnogo izgledaju.sad bi ti preporucio da ubacis neki 1.6 16v motor,naravno ako mozes izdrzat finansijski to.pa malo kuliras sa tim,deres gti-je,a onda styling kad se opet prikupi koji dinar.inace,mozda bi treba vozit ovu hondicujos neko vrijeme,skupljat pare,prodat nju i uzet integru,da te zadovoljava svaki dan :)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #184 on: September 21, 2008, 04:47:06 PM »
samo "maglenke" i zmigavce, bez spustanjaevo ti original, oslobodi mastuhttp://img524.imageshack.us/my.php?image=img0678fs1.jpgdevile, da budem iskren...sledece auto...EVO VII

Offline devil_may_cry

• View Profile
Honda Civic
« Reply #185 on: September 21, 2008, 04:48:59 PM »
muski!  respect
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #186 on: September 21, 2008, 06:18:08 PM »
...i jesi uspio sta manijace?

Offline tuningmaniak

• View Profile
Honda Civic
« Reply #187 on: September 21, 2008, 06:48:09 PM »
.....evo morao sam na posa pa tamo kasnije oko 10 ura.........oprosti..... ::msn-wink::

Offline SFU

• View Profile
Honda Civic
« Reply #188 on: September 22, 2008, 06:31:54 AM »
vuki - moj savjet ne stavljaj narandzaste zmigavce JOSHshvatam koja ti je namjera al glupo je sad, ako ikad napravish od nje mashinu od 125ks+ onda stavljaj i zmigavce i druge felne i shta god ocesh!a za opruge morash bit spreman za "veliku" promjenu u tvrdoci, jer kolko znam, sve aftermarket lower springs za honde su mnogo tvrdje od stock!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tuningmaniak

• View Profile
Honda Civic
« Reply #189 on: September 22, 2008, 08:15:59 AM »
.......jeste ovo je tacno sto kaze SFU......malo mehaniku pa tek onda taj "bezaleni" izgled.......

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #190 on: September 22, 2008, 09:04:07 AM »
a ne razumjem bas najbolje. to je spoljni detalj koji u japanu imaju stock civici od 75 do 160 ks. i za 30 $ koliko kostaju na e-bayu, uzecu dva para. jedan tamni (kao na slici gore) i jedan klasicni (kao na slici dolje.za felne se slazemopruge....spreman sam! i ovako je auto pretvrd. kad sjednem u opel corsu kao da sjednem u rolls-aimam djelove u glavi za 125ks. mogu ih nac povoljno. problem su ruke. niko se toga nece uhvatit a ko se uvati odrace me!zato bi prije uzeo komplet motor od 125, crx,civic,concerto....(ako cujete, javite)

Offline SFU

• View Profile
Honda Civic
« Reply #191 on: September 22, 2008, 10:49:01 AM »
dobro kupi ih onda ako su ti dzabe! al ne stavljaj ih josh - JER SU RUZNIJI!a ne boj se, kontam ja shto bi ti da ih stavljash ;)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #192 on: September 22, 2008, 10:51:48 AM »
to je mnoooogo ljepse uzuvo, vjeruj mi. nekako far dodje vise do izrazaja, sta znam u got PM

Offline tuningmaniak

• View Profile
Honda Civic
« Reply #193 on: September 22, 2008, 03:15:33 PM »
............evo vuki mislim da sam dobro odradio, spustena koliko treba,zmigavci......samo mi je maglenka malo vijestacki....ali prava ona JDM....kako ti se svidja?...e da mora sam malo svijetla da taknem :party:

Offline stefan123

• View Profile
Honda Civic
« Reply #194 on: September 22, 2008, 03:28:25 PM »
...vuki ja sam ti vec reka moje misljenje....slazem se s slavkom...:)
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #195 on: September 22, 2008, 03:30:28 PM »
izvanredna kombinacija (osim plavih farova)kako bi bilo da taknes i stakla sva osim prednjeg, onako samo za nijansu tamnijaeto razmisljam se jos dal maglenke sa zutim ili providnim staklom, u svakom slusaju zuta sijalica@stefan majke mi mile, naj naj ruzniji su zmigavci koji su skroz kristalni. (na ovo auto) nacu sliku

Offline tuningmaniak

• View Profile
Honda Civic
« Reply #196 on: September 22, 2008, 03:49:06 PM »
.....ocu vuki ali malo kasnije tamo, sad sam mora na posa da otskocim.......pa cu ti uradit dvije verzije.....a ovo nijesu plave, mislim nijesam htio plave da stavim no malo samo da ih "sagorim", ali maknucu to......ali vidji nemo sto zamijerit, kad bi dira stakla stavi i prednja nemo samo zadnja onda mi bas dodje kao ciganski........ili ih nemo stavljat............ovo cu ti odradit cim dodjem kuci......

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #197 on: September 22, 2008, 03:51:12 PM »
pa da, sva osim prednje sajbe. znaci sva bocna i zadnje, nisi me razumio  happy2mmmm sexy  ::thumbsupup::
« Last Edit: September 22, 2008, 06:07:53 PM by vuki »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Honda Civic
« Reply #198 on: September 22, 2008, 06:22:59 PM »
......EVO MACKA, POZICIJA AUTA JE ZAJEBANA, UPS mala slova, pozicija auta je slaba posto bije sunce sa strane pa nemoze dobro da se zatamni..a?

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #199 on: September 22, 2008, 06:25:31 PM »
takva ce i bit  ::thumbsupup::