Author Topic: Zastava 101  (Read 988 times)

Offline Marinovic

• View Profile
Zastava 101
« Reply #40 on: April 08, 2008, 09:08:06 AM »
Kolko je to dobro u eurima...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Zastava 101
« Reply #41 on: April 09, 2008, 02:33:36 PM »
rekoh ti vec,baci je na tender,reci kako je ocuvana,da je mazena i pazena,i nace se neki djed sto ce je uzet,ima ih jos koji vole zastave ne brini.komsija mi je slicnu 500 proda,a losija je bila malo  ::msn-wink::
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Marinovic

• View Profile
Zastava 101
« Reply #42 on: May 03, 2008, 01:42:26 PM »
Evo da osvjezim malo temu svjezim slikama,ali bas su svjeze malocas ubrane.... :DI evo jos jedanput da pitam,ako znate da neko prodaje prednji metalni branik javite mi, ovaj nemogu vise ovako gledat.... poz ::msn-wink::

Offline stefan123

• View Profile
Zastava 101
« Reply #43 on: May 03, 2008, 02:00:59 PM »
Fina je zastavica !U porodici smo imali zaredom 4 Skale 55...zuta pa 3 crvene...zadnju smo prodali prije po godine za 500€...bila je 80kkm presla...solidna je bila i zadnjih par god. bas bas malo vozena...Sad se ne gasi..neki momci je uzeli...Meni se najvise svidja "Mediteranka"....i svaka 101/skala mi je ljepsa od Yuga...Ja bi Mediteranku uzeo (s po jednim farom), maka joj branike, neki fine felne siroke da se gume "razvucu" i distanci...spustio je do guma i amorte naravno tvrde...bijela ili nesto slicno i dvije linije po sredini...i neki motor fin, izduv itd itd....
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Marinovic

• View Profile
Zastava 101
« Reply #44 on: May 03, 2008, 02:10:38 PM »
Hvala ti, trudim se pomalo, a sad bi ako bog da trebala malo veca ulaganja da idu u nju(gume,felne,dvogrli karburator,obrtomjer,sjedista,spustanje i jos neke sitnice)...i meni je mediteranka najljepsa doduse i najkvalitetnija zastava ikad napravljenja(najkvalitetnija skoljka,ako se ikoliko odrzava moze 100 godina bez lakiranja...),a ta tvoja bi fino izgledala kako kazes,mada cisto sumljam da ces se ikad odrec alfe...I da i u mojoj porodici je promjenjeno 5-6 zastavi 101,samo je kod nas svaka bila crvena,i svaka buduca ce biti...

Offline bmw_fan

• View Profile
Zastava 101
« Reply #45 on: May 03, 2008, 02:37:34 PM »
I da i u mojoj porodici je promjenjeno 5-6 zastavi 101,samo je kod nas svaka bila crvena,i svaka buduca ce biti...
koja volja covjece  punk respect

Offline Marinovic

• View Profile
Zastava 101
« Reply #46 on: May 03, 2008, 02:45:06 PM »
Aj sad ce ispanut da se hvalim ili sto znam...ali to je 5-6 komada koje su vozene duze,koriscene,odrzavane kao ova,ne racunam bog zna koliko njih (naravno crvenih) koje su bile u dvoristu po par dana,ono kupi se za 400 odma se uvali nekome za 550 i tako bas dosta auta,na neke cak nisam ni haube otvarao kolko su se zadrzavale kod mene...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Zastava 101
« Reply #47 on: May 03, 2008, 03:02:34 PM »
Very nice zastava! Iako ih nesto ne volim (zbog njihove katastrofane NEBEZBJEDNOSTI i meke karoserije), moram priznat da je ova ono bas ono! Malo jos trebas poradit na nju al ne mnogo jer ka da si pola auta vec odradio samim tim sto joj je boja i karoserija ovako ocuvana! Sto znam, neki chrom - plitki branici (sa starog modela) naprijed i nazad, chrom.kapice - oni mali retrovizori za klasicna auta, spustanje obavezno, sire felne i gume (felne obavezno chromirane), interier da presvuces u kombinaciju bijele i crne eko koze i nekog finog mekog plisa, karoseriju obavezno da ojacas, kocnice i motor po volji!!! Kocnice OBAVEZNO!!!!!! Jer: 1,5 motor + Z101 - dobre kocnice =  ::drive2::!!!! Imao bi nesto za cim bi svi blejali ka za kakim Mercedesom ili BMW-om!!!Mada bi ti ja prije savjetova da nju prodas pa to ulozis u Feliciju i vozis se mnogo bezbjednije prije svega! U svakom slucaju podrzavam to sto toliko radis i sredjujes oko auta jer to volim, kad ljudi vole svoja auta i sredjuju ih nebitno kakva su i koja su!!!Samo naprijed!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Marinovic

• View Profile
Zastava 101
« Reply #48 on: May 03, 2008, 03:35:17 PM »
Hvala i tebi za pohvale,trudim se ka sto rekoh kolko mogu sto se finansija tice....za branike sam postavio oglas ne trazim one kao sto je nediteran ima metalne plitke nego isto metalne ali one malo sire,sto su isli na auta cini mi se od 85 do 92 godista...inace za ostalo mi ne moras pricati,za mene se prvo sredjuje vjesanje,kocnice,karoserija... pa onda jaci motor,a ne prvo motor pa posle kuku lele,ovako dobre kocnice i ostalo na 1.1 motoru nista ne smetaju stavise mnogo znace,a opet posle samo ubacim motor i nemislim vise...A za skodu se takodje prpiremaju veliku planovi u buducnosti,za pocetak mijenjanje svih amortizera i stavljanje kracih opruga,komlet kocnice,motor se vadi,ide druga glava, mora malo motorni prostor da se sredi i ojaca,nesto sitno oko limarije,i onda, najvjerovatnije odgodine komplet lakiranje u neku metalik boju i sredjivanje jos nekih stvari oko motora i ostalog...no otom potom kad krene da se radi na bilo cemu ja cu naravno sve to slikati i kaciti na forum...