Author Topic: Automagazin  (Read 677 times)

Offline Laki

• View Profile
Automagazin
« on: June 13, 2006, 09:30:22 AM »
Znaci koje automagazine citate,ili ste ih citali do sada?                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Filip_pg

• View Profile
Automagazin
« Reply #1 on: June 13, 2006, 09:48:45 AM »
svaki domaci,a to su:1.autobild2.satplus3.turbo4.tuning&styling (do njega je malo teze doci ali jbg)i ne znam ima li jos koji,zaboravio sama od stranih italijanski Elaborare i special bike,ponekad Tuninga od njemackih vwtuning,tuning,auto szene,rieger....i engleski BMW tuning magazin(njemacki ima jos neki ali ne znam kako se tacno zove sad,nisam kuci da bih mogao da procitam,ali postujem kasnije)                    

Offline Laki

• View Profile
Automagazin
« Reply #2 on: June 13, 2006, 10:10:50 AM »
Top Speed.(SVE)Autobild.Vrele gume.Tuning styling(sveg tri procitana)                    
2X ALFA ROMEO
BMW

Nevid

• Guest
Automagazin
« Reply #3 on: June 13, 2006, 03:56:37 PM »
Od nashish samo Top Speed, i ponekad mada rijetko Vrele Gume- mada je i to vrlo kvalitetan chasopis. A kupujem i hrvacki Max tuning. Mnogo je dobar, a T&S je stvarno nemogucje kupiti! A ovo ostalo mi je neshto bash smijeshno da chitam. Naletio sam na par tekstova iz nekih pomnutih chasopisa... Tuga shta sve ljudi lupaju!                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Automagazin
« Reply #4 on: June 13, 2006, 11:00:31 PM »
samo da se dogovorimo,auto bild je mnogo dobar,ima jako puno dobrih clanaka o svemu,pogotovo polovnjaci itt...i da dodam,top speed,vrele gume samo rijetko,auto blic,i max tuning hrvatski...extra casopisi...trenutno kuci imam oko 80tak casopisa...                    

Mercedes_Fan

• Guest
Automagazin
« Reply #5 on: June 14, 2006, 08:12:05 AM »
tuning styling od 1. broja,top speed,auto bild,sat plus,retko vrele gume...i ortak mi donosi neke na japanskom koji imaju po 300str a posveceni su ts...al jbg kad ne znam japanski pa samo gledam slike  :lol:  :P                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Automagazin
« Reply #6 on: July 02, 2006, 05:49:29 PM »
Meni tata narucio Tuning Styling i skoro treba da mi stigne novi br a mecinom su to IT casopisi koje uzimam al ponelad kad se sjetim uzmem vrele gume ili auto bild il sat....                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline stefan123

• View Profile
Automagazin
« Reply #7 on: July 02, 2006, 05:54:50 PM »
Jas SAT redovno citao a i neke ponekad...A na netu sam po citav dan...Pozdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline X3M

• View Profile
Automagazin
« Reply #8 on: July 02, 2006, 10:20:55 PM »
nema se para za to vise  :(                    

Stefan

• Guest
Automagazin
« Reply #9 on: July 02, 2006, 10:35:53 PM »
SAT plus uvek i uglavnom uvek AutoBild                    

Sprinter

• Guest
Automagazin
« Reply #10 on: July 06, 2006, 11:05:12 PM »
Tuning StylingAuto Start (ima clanak o tuningu uvek)Auto BildSat Plusto od auto casopisa citam a ovako .....zoomckmdva tockamoto magazin(ponekad)Motobike (isto ponekad)Svet kompjutera(jednom godisnje))                    

Fabia & Avensis

• Guest
Automagazin
« Reply #11 on: July 15, 2006, 02:22:40 AM »
Khm...Auto BildAuto Blic (od prve do zadnje stranice)Auto Klub (od prve do zadnje stranice)Auto WeekCar (prejak) (od prve do zadnje stranice)Evo (prejak) (od prve do zadnje stranice)Top Gear (turbo jak) (od prve do zadnje stranice)Motor Trend (mnogo jak) (od prve do zadnje stranice)Car and Driver (od prve do zadnje stranice)SatTop Speed Vrele Gume (od prve do zadnje stranice)TurboQuatrrorouteAutomobilizmoGente MotoriCitao sam i Auto MotoCitao sam Auto Plus od prvog do zadnjeg broja, bili su mnogo dobriF1 Racing (od prve do zadnje stranice, pa opet iz pocetka)Pa jedno 20 Auto Repar knjigeIma jos ali ne mogu da se sjetim......Literatura je kuci, sve, preko 1200 komada.  8)                    

Offline brzi_pas

• View Profile
Automagazin
« Reply #12 on: July 15, 2006, 02:47:39 AM »
E pa ti lijepo kad se vratish odje, pa se javish i donesesh mi par magazina(stranih) pa lijepo ja procitam.A kod mene inache:Top speedV Gumeod ostalih nashih skoro sve ali nisam bash najredovniji.I par stranih na koje naletim.E da uzeo sam novi "tuning&styling"                    
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Laki

• View Profile
Automagazin
« Reply #13 on: July 15, 2006, 10:19:40 AM »
Kad si uzeo novi tuning&styling?                    
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline brzi_pas

• View Profile
Automagazin
« Reply #14 on: July 15, 2006, 02:46:57 PM »
Prije nedelju dana, ima ga na trafiku u Masline Pg 8)                    
Nobody move, nobody get hurt!

Fabia & Avensis

• Guest
Automagazin
« Reply #15 on: July 15, 2006, 03:09:44 PM »
Brzi Pas: E pa ti lijepo kad se vratish odje, pa se javish i donesesh mi par magazina(stranih) pa lijepo ja procitam.
Nema problema.  8)