[!--quoteo(post=32625:date=Oct 23 2007, 08:56 AM:name=TDI)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(TDI @ Oct 23 2007, 08:56 AM) [snapback]32625[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ovako.Trazio sam da me provozaju u auto (Golf IV V5) samo da vidim kako auto ubrzava i kako ide. Vozili smo jedno 140km/h i pricali o tome kako ja vozim moju IVku lagano zbog kartera koji je nisko postavljen (jer je auto i onako malo spusteno). Medjutim u toj prici dizem glavu ispred sebe (jer sam kucao sms) i vidim covjeka koji dijagonalno ide direktno na nas. Misleci da nas cima shajo smanjuje brzini na 90km/h i kada smop vidjeli da ovaj svjesno ide na nas moj kolega je morao da se skloni sa svoje trake jer bi nas ovaj cikica omeo.... Dalje je bilo tumbanje, okrecanje i diiiiiiiiiim... A nas kamikaza je pobjegao.... \@Shajo: sjetio sam se koje je auto bilo VW Jetta 80' krem boje... A grom ga FISHTIO!!!![/quote]a taman ga grom fishtio. zashto ja josh uvjek mislim da je to bio golf 2 bijeli sa crnom haubom ja ne znam.znam da sam "sanirao" opekotine na ruci, da je to sad okali shto me bole svi mishici od ruku preko grudnih pa preko ledjnih do vratnih zila to je strashno.srecom sam posle kontriranja smotao lijevi pa smo guzicom uleceli. da sam kontru drzao prevrnuli bi se na krov.eo sad uzeh desni amortizer da se postavi da se vidi jel rukavac oshao. sve u svemu prodajem forda 1500