U slučaju da ne možete da se ulogujete sa podacima sa starog foruma, resetujte password. Ova poruka će biti uklonjena kad se prijavite.
Prijavi se Napravi nalog

Looney Tuned 24.04.2017
Posted 03 мај 2017 - 11:02

plavnica je postala "izmedju" - nema trkanja, burnauta i donatsa ali su ista kola opet tu (vonabi m, vonabi sline...). Dok gore pomenuta vecina uziva u posmatranju copy/paste/baskakobiionisredili auta sa kopijama njima omiljenih felni u velicinama od 15do16coli - ti se chudish okle ovo odje a ne na "livadu".
Ali plavnica je ipak "event" i za drugopomenute jer ima vecina onog iz cg sto zasluzuje da se vidi.
steks zasluzuje pohvale za duh i zelju da "bilo kakve ljubitelje" okupi.
isto to je ovaj forum radio prije 10godina i iste stvari su se desavale! pa je chak i izmishljen termin "nezvanicna" (da bi se svi ogradili od odgovornosti), redovno su se nepozvani pojavljivali i totalne avetinje i policija. i nije pomagalo mjenjanje lokacija (uhhh u delti je bilo najgore) i nije trebao jedan skup nego 10ak sranja skupova da se batali.
roshtilji su vec bili neshto drugo (okupljanja ljudi a ne kola) a i to vec sad prevazidjeno jer se vecina na ovaj ili onaj nachin "gleda".
ja bi volio da se "proba" JEDNOM ozbiljno - samo s ozbiljnim autima (bez prekovezei i bez naljuticeseneko), i u ozbiljnom izdanju "ala plavnica".
i naravno da se proba jednom drift - pa makar samo jedna krivina.
moze i drag jednom (mene ne zanima) al mozda bi bilo dobro.
- Majorcinaa i speedhunter se sviđa ovo
PS: Qrtza ti ovo ne valja
Posted 03 мај 2017 - 11:23

Posted 03 мај 2017 - 14:12

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
- dule, rocco77 i speedhunter se sviđa ovo
Posted 03 мај 2017 - 17:11

nisam rekao da imam ista protiv drifta i donutsa. Ali turiranje juga i golf mk2/3 i laferrari nemoj ni u snu da uporedjujes. Ko se zapravo jos pali na zvuk golf mk2/3? ko se ustvari ikad palio?
Posted 03 мај 2017 - 23:10

Ja nisam nikad, to sigurno 😂 ali vjeruj da ima ljudi (dječine) koja to vole... jbg... ukusi su razliciti 😛nisam rekao da imam ista protiv drifta i donutsa. Ali turiranje juga i golf mk2/3 i laferrari nemoj ni u snu da uporedjujes. Ko se zapravo jos pali na zvuk golf mk2/3? ko se ustvari ikad palio?
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Posted 04 мај 2017 - 00:17

Послато са SM-G850F уз помоћ Тапатока
- eto tako se sviđa ovo
Posted 04 мај 2017 - 17:04

I cudite se sto nema okupljanja ili neceg ozbiljnog kod nas?Samo pogledajte ovdje pricu i sve ce vam bit jasno
Nemamo mi ovdje za la ferrari,dodge challenger,mustang,lambo a i sve da imamo ne bi se niko ovdje oglasavao to je 1/1
Stevane sta fali zvuku vr6 npr iz Koprovog golfa?
O cemu pricate ljudi,nemamo mi para za tesku egzotiku ,vec uzivamo sa onim sto imamo,batalite se okupljanja iz srecnih drzava dje se svega ima(a i tamo na skupove imas problema i ispusta kolko oces,jos se kod njih svaki put slupa par auta),no je kod nas standradno da se samo vidi losa strana jer je lakse kritikovat nego pomoci
Plavnica je bila Show Event i svaki respect za to,sto je fino,ali ne i dovoljno
Definitivno je potreban event dje imate drift/drag/donuts,naravno na malo bezbjedniji nacin u odnosu na ovo do sad,iako msm da do svega ovoga nece doci u nekom skorijem vremenu ali eto bar tema za razmisljanje
Edited by Majorcinaa, 04 мај 2017 - 17:05.
- Motorsport, Crazy Machine, Maverick i 2 ostalih se sviđa ovo
Posted 04 мај 2017 - 22:24

e sad je problem sto su u vinklu 1027372 primjeraka shto golfova 2, sto e36ca, sto yugo-a ...
treba izabrat najorginalnije a ne najvisheparapojelo
a to za laferari i sl .... ima eto i tih gum3000 pa se tamo mozemo nagledat kome se to gleda
PS: Qrtza ti ovo ne valja
Posted 04 мај 2017 - 23:03

Послато са G7-L01 уз помоћ Тапатока
- Maverick i rocco77 se sviđa ovo
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users