Idi na sadržaj

Dobrodošli na forum Montenegro Racing
Registrujte se sada da biste dobili pristup svim opcijama. Kada se registrujete i prijavite, moći ćete da kreirate teme, odgovarate na već postojeće teme, dajete reputacije ostalim članovima, šaljete privatne poruke i mnogo više.

U slučaju da ne možete da se ulogujete sa podacima sa starog foruma, resetujte password. Ova poruka će biti uklonjena kad se prijavite.
Prijavi se Napravi nalog
Prijatelji foruma

Slika

Looney Tuned 24.04.2017

• This topic is locked This topic is locked
28 replies to this topic

SFU

SFU

Poštovan Član

• CLAN
  • PipPipPipPipPip
  • 6234 Postovi
eeee ali tu postoji problem, ovo su "okupljanja ljubitelja automobila u crnoj gori" (takvi smo kakvi smo), to shto ti zelish (i ja) je "okupljanje pravih emancipovanih ljubitelja automobila" (a u ochima gro uchesnika sa gore navedenog skupa - pederisanje).
plavnica je postala "izmedju" - nema trkanja, burnauta i donatsa ali su ista kola opet tu (vonabi m, vonabi sline...). Dok gore pomenuta vecina uziva u posmatranju copy/paste/baskakobiionisredili auta sa kopijama njima omiljenih felni u velicinama od 15do16coli - ti se chudish okle ovo odje a ne na "livadu".
Ali plavnica je ipak "event" i za drugopomenute jer ima vecina onog iz cg sto zasluzuje da se vidi.

steks zasluzuje pohvale za duh i zelju da "bilo kakve ljubitelje" okupi.
isto to je ovaj forum radio prije 10godina i iste stvari su se desavale! pa je chak i izmishljen termin "nezvanicna" (da bi se svi ogradili od odgovornosti), redovno su se nepozvani pojavljivali i totalne avetinje i policija. i nije pomagalo mjenjanje lokacija (uhhh u delti je bilo najgore) i nije trebao jedan skup nego 10ak sranja skupova da se batali.

roshtilji su vec bili neshto drugo (okupljanja ljudi a ne kola) a i to vec sad prevazidjeno jer se vecina na ovaj ili onaj nachin "gleda".

ja bi volio da se "proba" JEDNOM ozbiljno - samo s ozbiljnim autima (bez prekovezei i bez naljuticeseneko), i u ozbiljnom izdanju "ala plavnica".

i naravno da se proba jednom drift - pa makar samo jedna krivina.

moze i drag jednom (mene ne zanima) al mozda bi bilo dobro.
  • Majorcinaa i speedhunter se sviđa ovo

PS: Qrtza ti ovo ne valja

stevann

stevann

Poštovan Član

• CLAN
  • PipPipPipPipPip
  • 2006 Postovi

eo da vidimo ovaj gumbal3000 u portu.. kad ga zaturiraaa laferrari bajo moj! :D

Maverick

Maverick

Poštovan Član

• CLAN
  • PipPipPipPipPip
  • 825 Postovi
Turira ga Stevane i laferrari i u Minhen, i u Berlin, i u Monako. I na bilo koji jaci skup imas donats imas drift, turiranja... tako da vam ta prica ne pije vodu. I ja sam za sto vise okupljanja (i kad ne budem imao auto dosao bih biciklom) jer to volim... i bitnije je druzenje nego ista drugo. A ovi propusti sto su bili, jbg, svaka skola se placa. I svaki naredni skup ce bit bolji, valjda... ;) :*

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
  • dule, rocco77 i speedhunter se sviđa ovo

stevann

stevann

Poštovan Član

• CLAN
  • PipPipPipPipPip
  • 2006 Postovi

nisam rekao da imam ista protiv drifta i donutsa. Ali turiranje juga i golf mk2/3 i laferrari nemoj ni u snu da uporedjujes. Ko se zapravo jos pali na zvuk golf mk2/3? ko se ustvari ikad palio? :P

Maverick

Maverick

Poštovan Član

• CLAN
  • PipPipPipPipPip
  • 825 Postovi

nisam rekao da imam ista protiv drifta i donutsa. Ali turiranje juga i golf mk2/3 i laferrari nemoj ni u snu da uporedjujes. Ko se zapravo jos pali na zvuk golf mk2/3? ko se ustvari ikad palio? :P

Ja nisam nikad, to sigurno 😂 ali vjeruj da ima ljudi (dječine) koja to vole... jbg... ukusi su razliciti 😛

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

rocco77

rocco77

Poštovan Član

• CLAN
  • PipPipPipPipPip
  • 1218 Postovi
  • LocationPodgorica
Ja samo ako je iskljucivo na plin pa kad ga isturira slatko detonira usis

Послато са SM-G850F уз помоћ Тапатока
  • eto tako se sviđa ovo

Majorcinaa

Majorcinaa

l2

• CLAN
  • PipPipPipPipPip
  • 1768 Postovi

I cudite se sto nema okupljanja ili neceg ozbiljnog kod nas?Samo pogledajte ovdje pricu i sve ce vam bit jasno

Nemamo mi ovdje za la ferrari,dodge challenger,mustang,lambo a i sve da imamo ne bi se niko ovdje oglasavao to je 1/1
Stevane sta fali zvuku vr6 npr iz Koprovog golfa?

O cemu pricate ljudi,nemamo mi para za tesku egzotiku ,vec uzivamo sa onim sto imamo,batalite se okupljanja iz srecnih drzava dje se svega ima(a i tamo na skupove imas problema i ispusta kolko oces,jos se kod njih svaki put slupa par auta),no je kod nas standradno da se samo vidi losa strana jer je lakse kritikovat nego pomoci

Plavnica je bila Show Event i svaki respect za to,sto je fino,ali ne i dovoljno

Definitivno je potreban event dje imate drift/drag/donuts,naravno na malo bezbjedniji nacin u odnosu na ovo do sad,iako msm da do svega ovoga nece doci u nekom skorijem vremenu ali eto bar tema za razmisljanje

Edited by Majorcinaa, 04 мај 2017 - 17:05.

• Motorsport, Crazy Machine, Maverick i 2 ostalih se sviđa ovo

SFU

SFU

Poštovan Član

• CLAN
  • PipPipPipPipPip
  • 6234 Postovi
kad kazem kola koja zasluzuju da se "izloze" - misim na sredjena/modifikovana al sa ukusom (ne vaze se ona sa samo trudom i ljubavlju).
e sad je problem sto su u vinklu 1027372 primjeraka shto golfova 2, sto e36ca, sto yugo-a ...

treba izabrat najorginalnije a ne najvisheparapojelo

a to za laferari i sl .... ima eto i tih gum3000 pa se tamo mozemo nagledat kome se to gleda

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Majorcinaa

Majorcinaa

l2

• CLAN
  • PipPipPipPipPip
  • 1768 Postovi
Nisi me ti razumio skroz sfu,naravno da se treba izabrat auta koja su dobra,ali ne treba ih ni podcenjavat zato sto nisu egzoticni primjerci. No dobro je to,dosta sam pisao,sad sam miran duzi period opet 😂

Послато са G7-L01 уз помоћ Тапатока
  • Maverick i rocco77 se sviđa ovo

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users