Vidim niko ne pokrece temu sa skupa koji je bio fenomenalan, pa reko da ja probijem led sa malo fotografija...Uzivajte...
Majka mi je rekla da moze ...
sve je to lijepo..ali
driftovanje i pokušaji driftovanja medju 1000 ljudi i auta dje svi oce da pridju na milimetar nije bas bezbjedno
trkanje i probanje kolko moze da razvije na onaj pravac dje je asfalt očajan i neravan plus ima normalnog saobracaja,nije bas prepametno
s onakvim ponasanjem kao sto su se neki ponasali mogu mnogo ruzne stvari da se dese..a to ne bi niko volio
da se ja išta pitam posle ovakog skupa ga niko nikad vise u cg ne bi organizovao
I vidjeli smo par boljih na livadu 😉(Post samo za Vinka Maverika)
Kaaa da je BMW skup bio ...
Uopste nisam iznenadjen komentarima,nzm treba li to tako?
Najbolje zabranit sve skupove,prodat sva auta i svi uzmemo po poni i bucaj.No bi se i tada nasao neko da kvari ugodjaj? Eh zivote ispusena mustiklo...
o tome sam i ja pisao samo sto sam izostavio pohvale kojih svakako treba bit..skup je bio dosta dobar..ali je preopasno juriti i trkati se onim pravcem..najbitnija stavka okupljanja je da prodje bez incidenata...treba poraditi na tome da se spriječi ako može
ja bi volio kad bi se pocela pravit razlika izmedju termina "drift" i "donuts". Jer Crna Gora na auto-skupovima jos nije gledala drift.
ocigledno je da divljanje, precerivanje, mentalnozaostalo turiranje i nebulozno trkanje pije vodu kod odredjene publike i upravo zbog te odredjene publike (grupe retarda nazalost) skup je veoma posjecen, privlaci stotine, danekazem hiljade ljudi.
Sto se ono veli "emancipujte" ili civilizujte malo te skupove, ako zelite quality>quantity.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users